Povezane vesti
Fon der Lajen nakon susreta sa Zelenskim: Situacija se za Ukrajinu menja nabolje
RTV 16.06.2026
EVIJAN LE BEN - Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas, nakon susreta sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim na samitu G7 u Francuskoj, da se situacija za Ukrajinu menja nabolje, i da je ova godina "veoma… »
Fon der Lajen: Ukrajina drži front, zamor Rusije je vidljiv
Politika 16.06.2026
Brisel najavljuje prvu isplatu kredita Ukrajini od 90 milijardi evra. Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas, nakon susreta sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim na samitu G7 u Francuskoj, da se situacija za… »
Fon der Lajen nakon susreta sa Zelenskim: Situacija se za Ukrajinu menja na bolje
Večernje novosti 16.06.2026
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas, nakon susreta sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim na samitu G7 u Francuskoj, da se situacija za Ukrajinu menja na bolje, i da je ova godina "veoma drugačija od 2025"… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 1 minutjoš 10 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 17 minutajoš 7 povezanih
"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane