Povezane vesti
Brnabić: Gospodine Đilas, dišite duboko i nemojte da hiperventilirate zbog svakog uspeha Srbije
Blic pre 25 dana
Brnabić tvrdi da "Đilas omalovažava svaki uspeh Srbije i pokušava da spreči međunarodna dešavanja u zemlji" Optužila je Đilasa i SSP da "žele da ruše EXPO 2027" Predsednica Skupštine Srbije, Ana Brnabić, kritikovala je Dragana Đilasa, lidera SSP-a, i… »
Ana Brnabić: Gospodine Đilas, dišite duboko!
Glas Zaječara pre 25 dana
Ana Brnabić, potpredsednica SNS i predsednica Narodne skupštine, odgovorila je Draganu Đilasu, predsedniku i poslaniku SSP, na izjavu da je Aleksandar Vučić prevazišao sam sebe jer iz Gruzije, koja je prekinula evrointegracije, predlaže sastanak… »
Ana Brnabić: Gospodine Đilas, dišite duboko!
Danas pre 25 dana
Ana Brnabić, potpredsednica SNS i predsednica Narodne skupštine, odgovorila je Draganu Đilasu, predsedniku i poslaniku SSP, na izjavu da je Aleksandar Vučić prevazišao sam sebe jer iz Gruzije, koja je prekinula evrointegracije, predlaže sastanak… »
Brnabić: Đilas nikada neće razumeti da je Srbije pod vođstvom Vučića uvažena i poštovana
NIN pre 25 dana
Predsednica Skupštine Srbija Ana Brnabić izjavila je danas da predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i, kako je navela, ostali blokaderi ne razumeju i nikada neće razumeti da je Srbija, pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića, uvažena i… »
Vesti dana »
Teške povrede: Poznato stanje dve ženske osobe povređene u nesreći na auto-putu
Telegraf pre 4 satijoš 41 povezana
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 10 satijoš 13 povezanih
SRCE: Krnji REM dobar samo za predstavnike vlasti, kontrola nad medijima ostaje u njihovim rukama
Radio sto plus pre 4 satijoš 40 povezanih
U centru Beograda upaljene sveće za žrtve genocida u Srebrenici: Manja grupa negodovala zbog skupa
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Tenzije između SAD i Irana: Tramp preti raketama, Teheran spreman na odbranu
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 43 povezane