Povezane vesti
Pevač otkrio šta mu je uradila Ema Radujko: Tužio je, a sada i javno isprozivao, haos tek sledi
Mondo pre 3 sata
Pevačica Ema Radujko našla se u centru pažnje nakon što je dospela u sudski spor sa reperom Tozlom. On se sada oglasio i otkrio detalje. Predmet spora su finansijska potraživanja, a Tozla se povodom ove priče oglasio i otkrio šta se tačno desilo. "Istina… »
Oglasio se producent kome je Ema Radujko dužna: Spustio sam joj cenu da ne bi išli na suđenje, ali... Pitanje je trenutka kad…
Kurir pre 4 sati
Kao bomba je juče odjeknula vest da Ema Radujko poznatom producentu duguje 4.500 evra. I ako se producent Tozla nije oglašavao već je njegov advokat dao izjavu, sada je odlučio da ipak progovori o situaciji sa pevačicom. - Istina je. To je neki dug koji… »
"Spustio sam joj cenu na 1.500 evra, nije platila": Pevač tužio Emu Radujko, pa otkrio detalje
Nova pre 4 sati
Pevačica Ema Radujko naći će se pred sudom jer ju je njen kolega, reper poznat pod nadimkom Tozla tužio zbog jednog finansijskog spora. Tozla je zbog ovoga angažovao i advokate, te otkrio detalje spora zbogduga od svega 1.500 evra. - Istina je. To je… »
"Imam dokaze i idem do kraja, pitanje je trenutka kad će da padne" Pevač tužio Emu Radujko, sad otkrio sve
Telegraf pre 4 sati
Pevačica Ema Radujko našla se u centru pažnje nakon što je dospela u sudski spor sa reperom Tozlom. Predmet spora su finansijska potraživanja, a Tozla se povodom ove priče oglasio i otkrio šta se tačno desilo. - Istina je. To je neki dug koji ona nije… »
"Spustio sam joj cenu na 1.500 evra, nije platila! Sad smo na sudu": Pevač tužio Emu Radujko, otkrio sve detalje
Blic pre 4 sati
Tozla tvrdi da je obavio tehnički deo nastupa za Emu i da je ona koristila njegov miks bez isplate dogovorenog honorara. On je pokušao da reši spor smanjenjem cene za 1.500 do 2.000 evra, ali Ema ipak nije platila. Pevačica Ema Radujko našla se u centru… »
Vesti dana »
Dejan Vuk Stanković o tome kako je protekao drugi dan završnog ispita osnovaca
Nova pre 5 satijoš 58 povezanih
MOL Grupa: Obezbedićemo dalji razvoj NIS-a i rad rafinerije ako postanemo vlasnici
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
Šta donosi novih pet odsto udela Srbije u NIS: "Crveni i zeleni taster su u ruskim rukama"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 40 povezanih
Tramp: Umesto Izraela, Sirija bi trebalo da se pobrine za Hezbolah
Insajder pre 55 minutajoš 53 povezane
Brnabićeva sa Stevanovićem - zašto Srbi nemaju pravo glasa na lokalnim izborima u Sloveniji
RTS pre 21 minutajoš 27 povezanih