Povezane vesti
U toku dogradnja Regionalne deponije: Novi kapaciteti obezbeđuju odlaganje otpada za narednih 20 godina
Pirotske vesti 16.06.2026
Na Regionalnoj deponiji Pirot u toku su radovi na izgradnji drugog tela deponije, čime će, kako je istaknuto, biti obezbeđen dugoročno siguran i bezbedan sistem za upravljanje komunalnim otpadom na teritoriji grada i okoline. Radove je danas obišao… »
Dodatni zeleni kontejneri u nekim delovima Sremske Mitrovice
RTV 16.06.2026
SREMSKA MITROVICA - JKP "Komunalije" Sremska Mitrovica nastavilo je aktivnosti na unapređenju sistema upravljanja otpadom postavljanjem dodatnih kontejnera u pojedinim delovima grada. Iako novi kapaciteti doprinose boljoj organizaciji odlaganja otpada… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 6 minutajoš 19 povezanih
Posle kišnog petka stiže toplija subota: U četiri grada do 22 stepena, ponegde mogući pljuskovi
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih
Pezeškijan: Iran spreman na pregovore o nuklearnom programu i međunarodnu inspekciju
Politika pre 11 minutajoš 9 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 11 minutajoš 1 povezana