Povezane vesti

"Mislila sam da će me diskvalifikovati" Jovana Pajić posle dve decenije otkrila istinu iz finala "Zvezda Granda": Ovo niste…

"Mislila sam da će me diskvalifikovati" Jovana Pajić posle dve decenije otkrila istinu iz finala "Zvezda Granda": Ovo niste…

Blic pre 8 sati
Ova neobična podrška ju je zabrinula jer se plašila da će je diskvalifikovati iz takmičenja. Strahovala je zbog reakcije Saše Popovića i organizatora šoua zbog upotrebe baklji. Pevačica Jovana Pajić započela je svoju muzičku karijeru u drugoj sezoni… »
"Mislila sam da će me diskvalifikovati": Jovana Pajić se prisetila anegdote iz "Zvezda Granda"

"Mislila sam da će me diskvalifikovati": Jovana Pajić se prisetila anegdote iz "Zvezda Granda"

Nova pre 8 sati
Pevačica Jovana Pajić takmičila se u drugoj sezoni "Zveda Granda" i uspela da dođe do velikog finala. Tada su finala održavana u halama, stadionima i drugim velikim prostorima, a pevačica se prisetila jedne anegdote koja se dogodila te večeri. Naime… »
"Mislila sam da će me Saša Popović..." Jovana Pajić posle dve decenije otkrila istinu iz finala Zvezda Granda: Ovo niste znali…

"Mislila sam da će me Saša Popović..." Jovana Pajić posle dve decenije otkrila istinu iz finala Zvezda Granda: Ovo niste znali…

Kurir pre 8 sati
Pevačica Jovana Pajić započela je svoju muzičku karijeru u drugoj sezoni takmičenja „ Zvezde Granda“, gde je stigla do samog finala. Iako se ovog perioda seća sa osmehom, nedavno je otkrila nepoznate i stresne detalje sa finalne večeri zbog kojih je… »
"Mislila sam da će me diskvalifikovati", Jovana Pajić posle dve decenije otkrila dramu iz finala Zvezda Granda

"Mislila sam da će me diskvalifikovati", Jovana Pajić posle dve decenije otkrila dramu iz finala Zvezda Granda

Telegraf pre 8 sati
Pevačica Jovana Pajić svoju muzičku karijeru započela je u drugoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", gde je stigla do samog finala. Iako danas na taj period gleda sa osmehom, nedavno je otkrila da je tokom završne večeri proživela pravu dramu i… »

Vesti dana »