Povezane vesti
"Baka Darka Lazića me je dočekala džogerom" Miljana priznala kako je proganjala pevače: "Policija je dolazila"
Telegraf pre 3 sata
Rijaliti zvezda Miljana Kulić otvoreno je govorila o periodu svog života koji je obeležila opsesivna zaljubljenost u pevače iz takmičenja "Zvezde Granda". Kako je priznala, njena privrženost pojedinim takmičarima bila je toliko velika da su zbog nje… »
"Baba Darka Lazića me je jurila džogerom po brestaču": Šok ispovest Miljane Kulić, ovako je progodina pevače: "Dolazija je…
Blic pre 4 sati
Majka Marija Kulić pravda Miljanino ponašanje kao tipičnu tinejdžersku fazu i uobičajenu fascinaciju javnim ličnostima. Kroz učešće u rijaliti programima Miljana je postala jedan od najplaćenijih učesnika i značajno poboljšala materijalni status… »
"Baka Darka Lazića me je jurila džogerom!" Šok ispovest Miljane Kulić, priznala šta je sve radila poznatim pevačima: Čula sam…
Kurir pre 5 sati
Rijaliti učesnica Miljana Kulić svojevremeno je otvoreno govorila o periodu kada je bila opsednuta pojedinim javnim ličnostima, otkrivši kako je pokušavala da privuče pažnju pevača Darka Lazića i Dušana Svilara, kao i kroz šta je sve prolazila zbog te… »
Vesti dana »
"Srpski sam uradio bolje nego matematiku" učenici u Štrpcu posle drugog dana male mature i testa iz matematike (foto/video)
Kurir pre 7 satijoš 58 povezanih
Milica Pavlović zamalo zakasnila na koncert Rikija Martina: Pokušala da pobegne od medija, evo sa kim je došla
Mondo pre 35 minutajoš 26 povezanih