Povezane vesti
Brazilski haker: Srbija mi nije dala azil, ako me izruči Brazilu - sigurno će me tamo ubiti
N1 Info 16.06.2026
Brazilski haker Patrik Cesar da Silva Brito, koji je po poternici te zemlje i optužbama za iznudu i hakovanje ličnih podataka lokalnog gradonačelnika, ali i dvojice tamošnjih političkih funkcionera, uhapšen u Kragujevcu krajem 2022. godine, uskoro bi… »
Brazilski haker Patrik Cesar da Silva Brito, za kojim tragaju vlasti Sao Paula, govori za "Novu": Srbija mi nije dala azil…
Nova 16.06.2026
Brazilski haker Patrik Cesar da Silva Brito, koji je po poternici te zemlje i optužbama za iznudu i hakovanje ličnih podataka lokalnog gradonačelnika, ali i dvojice tamošnjih političkih funkcionera, uhapšen u Kragujevcu krajem 2022. godine, uskoro bi… »
Vesti dana »
Dačić o požaru u Deliblatskoj pečari: Nije bilo ponude od EU za avion velike nosivosti jer ga nema
Beta pre 2 satajoš 52 povezane
Fiskalni savet: Rebalans budžeta donosi neopravdano povećanje deficita, usvaja se uz nedovoljnu transparentnost i kratke rokove
Insajder pre 3 satajoš 30 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 54 povezane
Prognoza vremena za utorak, 25. avgust: Pre podne do 36, od popodneva kiša – ponegde
Serbian News Media pre 2 satajoš 54 povezane
(Video) Drama kod Novog Sada! Vatra progutala vozilo, crni dim na sve strane
Blic pre 2 satajoš 23 povezane