Povezane vesti
Brazilski haker: Srbija mi nije dala azil, ako me izruči Brazilu - sigurno će me tamo ubiti
N1 Info 16.06.2026
Brazilski haker Patrik Cesar da Silva Brito, koji je po poternici te zemlje i optužbama za iznudu i hakovanje ličnih podataka lokalnog gradonačelnika, ali i dvojice tamošnjih političkih funkcionera, uhapšen u Kragujevcu krajem 2022. godine, uskoro bi… »
Brazilski haker Patrik Cesar da Silva Brito, za kojim tragaju vlasti Sao Paula, govori za "Novu": Srbija mi nije dala azil…
Nova 16.06.2026
Brazilski haker Patrik Cesar da Silva Brito, koji je po poternici te zemlje i optužbama za iznudu i hakovanje ličnih podataka lokalnog gradonačelnika, ali i dvojice tamošnjih političkih funkcionera, uhapšen u Kragujevcu krajem 2022. godine, uskoro bi… »
Vesti dana »
Lokalizovan požar u Centru za reciklažu i otkup otpada u Kraljevu
Glas Šumadije pre 6 satijoš 32 povezane
Brutalno iskreni Rakić! Srpski borac otvorio dušu posle velike pobede u Beogradskoj areni!
Kurir pre 1 satjoš 87 povezanih
Brat i sestra ostavili dva oproštajna pisma pre horora u stanu na Bežanijskoj kosi! Zajedno isplanirali krvoproliće, pa otišli u smrt - novi detalji
Kurir pre 5 satijoš 24 povezane
"U hladu će biti 40 stepeni": Meteorolog Čubrilo otkrio kada se završava toplotni talas
Mondo pre 7 satijoš 36 povezanih
Studenti u Nišu odali poštu stradalima u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Medijska kutija pre 1 satjoš 21 povezana