Povezane vesti

Rade bez dlake na jeziku: Udario po Francuzima, a jednog igrača posebno prozvao!

Rade bez dlake na jeziku: Udario po Francuzima, a jednog igrača posebno prozvao!

Hot sport pre 4 sati
U svom stilu Bogdanović! Rade Bogdanović nije bio zadovoljan onim što je Francuska pokazala u prvom poluvremenu protiv Senegala na Svetskom prvenstvu, pa je u studiju RTS-a otvoreno govorio o problemima u igri „trikolora“. Nekadašnji fudbaler, koji meč… »
Rade Bogdanović kritikovao Embapea, a jedan igrač ga je baš naljutio: "Umislio da može, ode glavom bez obzira"

Rade Bogdanović kritikovao Embapea, a jedan igrač ga je baš naljutio: "Umislio da može, ode glavom bez obzira"

Telegraf pre 6 sati
Fudbaleri Francuske i Senegala igraju meč 1. kola na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a ovaj meč iz studija analiziraju stručni konsultanti RTS-a Miroslav Vjetrović i Rade Bogdanović. Bogdanović je prokomentarisao lošu igru Francuske: - Gužva im je u… »
Radeta Bogdanovića pecnuli zbog Dembelea: "Ono što sam ja pričao pre 8 godina, on je sam priznao"

Radeta Bogdanovića pecnuli zbog Dembelea: "Ono što sam ja pričao pre 8 godina, on je sam priznao"

Mondo pre 7 sati
Senegal i Francuska sastaju se ponovo na startu Mundijala baš kao i 2002. godine, a jedan od lidera Francuske sada je Usman Dembele. "Pecnuli" su u studiju "RTS-a" Radeta Bogdanovića zbog sjajnog ofanzivnog fudbalera.. Osvajač Zlatne lopte, dvostruki… »

Vesti dana »