Povezane vesti
Vučković: Trik sa Mrdićevim zakonima nas je unazadio, neko mora da snosi odgovornost za to
N1 Info pre 13 sati
"Svi napreduju (u evropskim integracijama, prim. aut), a mi smo već tri-četiri godine na jednom jedinom klasteru da li će se otvoriti ili neće i smatramo da će to biti veliki uspeh. Mi smo u tolikom zakašnjenju da kad pogledate tu igru i taj trik sa… »
"Trik sa Mrdićevim zakonima nas je unazadio, neko mora da snosi odgovornost za to"
Nova pre 12 sati
Svi napreduju (u evropskim integracijama, prim. aut), a mi smo već tri-četiri godine na jednom jedinom klasteru da li će se otvoriti ili neće i smatramo da će to biti veliki uspeh. Mi smo u tolikom zakašnjenju da kad pogledate tu igru i taj trik sa… »
Vesti dana »
Sirija upada u Liban, rat zahvata ceo Bliski istok: Tramp nagovorio sirijskog predsednika na ludački potez - Vrata pakla su otvorena
Večernje novosti pre 1 satjoš 34 povezane
Sve o bodovanju za upis u srednju školu: Evo šta se i kako računa od uspeha iz osnovne, šta donosi ekstra poene i kako se boduju testovi za završnog ispita
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
Izjave radnika, fotografije, poruke: Kako je Amerika otkrila prinudni rad u Ziđinu - i zašto Srbija to nije uradila pre
N1 Info pre 8 minutajoš 21 povezana
Antonijević o reformi pravosuđa: Mišljenje Venecijanske komisije govori o unapređenju, ostala tri otvorena pitanja
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 47 povezanih