Повезане вести
"Прија ми промена": Бресквица се након раскида са полицајцем преселила, а ево ко јој је нови дечко
Нова 17.06.2026
Бресквица је недавно раскинула дугогодишњу везу са полицајцем Немањом и наводно отпочела везу са бизнисменом који није познат јавности. Певачица се синоћ појавила на концерту Рикија Мартина где је говорила о приватном животу… »
"Навикавам се, прија ми промена" Бресквица након раскида променила живот из корена: Дуго сам живела ван града
Курир 17.06.2026
Анђела Игњатовић Бресквица недавно је раскинула дугогодишњу везу са полицајцем Немањом и отпочела везу са имућним бизнисменом. Она се синоћ појавила на концерту Рикија Мартина где је говорила о приватном животу. Иако није… »
"Навикавам се, прија ми промена" Бресквица након раскида променила живот из корена: "Дуго сам живела ван града"
Блиц 17.06.2026
Променила је боју косе како би је опоравила и сада више ужива међу људима. Навикава се на поновни живот у граду након што је годинама живела у мирнијој средини. Анђела Игњатовић Бресквица недавно је раскинула дугогодишњу везу… »
Вести дана »
Борба са великим пожарима у Србији: Критично у Делиблатској пешчари, стабилизација на другим локацијама
Наслови.аи пре 2 сатајош 36 повезаних
Све мање времена за НИС: Затражена нова лиценца, постојећа истиче 28. августа
Радио 021 пре 2 сатајош 30 повезаних
Велика помоц́ руског „иљушина“: Главна жаришта у Делиблатској пешчари успешно угашена /видео/
Спутник пре 1 сатјош 75 повезаних