Povezane vesti
"Prija mi promena": Breskvica se nakon raskida sa policajcem preselila, a evo ko joj je novi dečko
Nova pre 23 dana
Breskvica je nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa policajcem Nemanjom i navodno otpočela vezu sa biznismenom koji nije poznat javnosti. Pevačica se sinoć pojavila na koncertu Rikija Martina gde je govorila o privatnom životu, te istakla da je dugo… »
"Navikavam se, prija mi promena" Breskvica nakon raskida promenila život iz korena: Dugo sam živela van grada
Kurir pre 23 dana
Anđela Ignjatović Breskvica nedavno je raskinula dugogodišnju vezu sa policajcem Nemanjom i otpočela vezu sa imućnim biznismenom. Ona se sinoć pojavila na koncertu Rikija Martina gde je govorila o privatnom životu. Iako nije želela da priča previše o… »
"Navikavam se, prija mi promena" Breskvica nakon raskida promenila život iz korena: "Dugo sam živela van grada"
Blic pre 23 dana
Promenila je boju kose kako bi je oporavila i sada više uživa među ljudima. Navikava se na ponovni život u gradu nakon što je godinama živela u mirnijoj sredini. Anđela Ignjatović Breskvica nedavno je raskinula dugogodišnju vezu sa policajcem Nemanjom i… »
Vesti dana »
"Grešite, to nije tačno": Đoković odbrusio novinaru na Vimbldonu, nije mogao da veruje šta čuje
Mondo pre 3 satajoš 47 povezanih
'Čuli su se vrisci': Putnik iz Srbije zamalo ispao kroz prozor aviona Rajanera
BBC News pre 3 satajoš 57 povezanih