Повезане вести

"Прија ми промена": Бресквица се након раскида са полицајцем преселила, а ево ко јој је нови дечко

"Прија ми промена": Бресквица се након раскида са полицајцем преселила, а ево ко јој је нови дечко

Нова 17.06.2026
Бресквица је недавно раскинула дугогодишњу везу са полицајцем Немањом и наводно отпочела везу са бизнисменом који није познат јавности. Певачица се синоћ појавила на концерту Рикија Мартина где је говорила о приватном животу… »
"Навикавам се, прија ми промена" Бресквица након раскида променила живот из корена: Дуго сам живела ван града

"Навикавам се, прија ми промена" Бресквица након раскида променила живот из корена: Дуго сам живела ван града

Курир 17.06.2026
Анђела Игњатовић Бресквица недавно је раскинула дугогодишњу везу са полицајцем Немањом и отпочела везу са имућним бизнисменом. Она се синоћ појавила на концерту Рикија Мартина где је говорила о приватном животу. Иако није… »
"Навикавам се, прија ми промена" Бресквица након раскида променила живот из корена: "Дуго сам живела ван града"

"Навикавам се, прија ми промена" Бресквица након раскида променила живот из корена: "Дуго сам живела ван града"

Блиц 17.06.2026
Променила је боју косе како би је опоравила и сада више ужива међу људима. Навикава се на поновни живот у граду након што је годинама живела у мирнијој средини. Анђела Игњатовић Бресквица недавно је раскинула дугогодишњу везу… »

Вести дана »