Povezane vesti
"Prija mi promena": Breskvica se nakon raskida sa policajcem preselila, a evo ko joj je novi dečko
Nova 17.06.2026
Breskvica je nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa policajcem Nemanjom i navodno otpočela vezu sa biznismenom koji nije poznat javnosti. Pevačica se sinoć pojavila na koncertu Rikija Martina gde je govorila o privatnom životu, te istakla da je dugo… »
"Navikavam se, prija mi promena" Breskvica nakon raskida promenila život iz korena: Dugo sam živela van grada
Kurir 17.06.2026
Anđela Ignjatović Breskvica nedavno je raskinula dugogodišnju vezu sa policajcem Nemanjom i otpočela vezu sa imućnim biznismenom. Ona se sinoć pojavila na koncertu Rikija Martina gde je govorila o privatnom životu. Iako nije želela da priča previše o… »
"Navikavam se, prija mi promena" Breskvica nakon raskida promenila život iz korena: "Dugo sam živela van grada"
Blic 17.06.2026
Promenila je boju kose kako bi je oporavila i sada više uživa među ljudima. Navikava se na ponovni život u gradu nakon što je godinama živela u mirnijoj sredini. Anđela Ignjatović Breskvica nedavno je raskinula dugogodišnju vezu sa policajcem Nemanjom i… »
Vesti dana »
Vrelo već u 10 sati: U Somboru i Kikindi izmerena 33 stepena, u Beogradu i Novom Sadu 32, najprijatnije na Kopaoniku 19
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 43 povezane
Hamas prihvatio okvirni plan za prekid sukoba, čeka se stav Izraela
IndeksOnline pre 57 minutajoš 31 povezana
ZLF će podržati listu koju studentski pokret bude kandidovao na parlamentarnim izborima
Beta pre 22 minutajoš 9 povezanih
Dunav sve plići: Istorijski minimum u Srbiji, apel da se struja troši racionalnije
BBC News pre 2 satajoš 6 povezanih
U stampedu migranata na špansku eksklavu pored Maroka 18 poginulih
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih