Povezane vesti

Tramp opasno zapretio Iranu: Ponovo ćemo bacati bombe ako se ne budu lepo ponašali!

Tramp opasno zapretio Iranu: Ponovo ćemo bacati bombe ako se ne budu lepo ponašali!

Telegraf pre 27 dana
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je u sredu na samitu G7 da će Sjedinjene Države "ponovo početi da bacaju bombe" ako mu se ne dopadne sporazum s Iranom. Tramp je rekao da je predloženi dogovor o okončanju sukoba na Bliskom istoku, koji bi trebalo da… »
Tramp: Netanjahu dobar čovek, ali se ponekad previše uzbudi

Tramp: Netanjahu dobar čovek, ali se ponekad previše uzbudi

N1 Info pre 27 dana
Američki predsednik Donald Tramp danas je na konferenciji za medije posle samita G7 u Evijanu komentarisao primedbe Izraela na mirovni sporazum sa Iranom i poručio da su "Sjedinjene Američke Države veliki partner, a Izrael mali". Rekao je da je izraelski… »
Trampov poslednji udarac za Bibija: "Mi smo veliki, on je mali"

Trampov poslednji udarac za Bibija: "Mi smo veliki, on je mali"

B92 pre 27 dana
Američki predsendik Donald Tramp izazvao je burne reakcije na samitu G7 u Francuskoj, oštro govoreći o izraelskom premijeru Benjaminu Netanjahuu i odnosima Sjedinjenih Američkih Država i Izraela. Američki predsednik Donald Tramp izazvao je veliku pažnju… »
"Ostaje pitanje da li bi to bio izvor novih tenzija" Prof. Petrović o mogućem sporazumu SAD i Irana: "Rat je pokazao da ne…

"Ostaje pitanje da li bi to bio izvor novih tenzija" Prof. Petrović o mogućem sporazumu SAD i Irana: "Rat je pokazao da ne…

Kurir pre 27 dana
Samit G7, koji se danas završavao u francuskom gradu Evijanu protekao je u znaku razgovora o mogućem okončanju sukoba između Sjedinjenih Američkih Država i Irana dok je istovremeno Evropa najavila dodatno jačanje vojne, finansijske i političke… »
Merc: G7 deklaracija o Ukrajini pokazuje novo transatlantsko jedinstvo

Merc: G7 deklaracija o Ukrajini pokazuje novo transatlantsko jedinstvo

RTV pre 27 dana
EVIJAN LE BEN - Nemački kancelar Fridrih Merc ocenio je da zajednička deklaracija Grupe sedam (G7) o podršci Ukrajini i novim sankcijama protiv Rusije predstavlja značajan uspeh i znak obnovljenog transatlantskog jedinstva. Govoreći na marginama samita… »
„Ja sam šef“: Šta je Tramp rekao na samitu G7?

„Ja sam šef“: Šta je Tramp rekao na samitu G7?

Danas pre 27 dana
Predsednik SAD Donald Tramp je rekao da predloženi sporazum sa Iranom nije konačan. Govoreći na sastanku sa egipatskim predsednikom Abdulom Fatahom el Sisijem u sredu, rekao je: „Ako mi se ne sviđa, vratićemo se pucanju na njih, bacanju bombi na njihove… »
Merc ocenio zajedničku deklaraciju kao trijumf transatlantskog jedinstva

Merc ocenio zajedničku deklaraciju kao trijumf transatlantskog jedinstva

Politika pre 27 dana
Postignut zajednički stav o ključnim spoljnopolitičkim i bezbednosnim pitanjima. Nemački kancelar Fridrih Merc ocenio je da zajednička deklaracija Grupe sedam (G7) o podršci Ukrajini i novim sankcijama protiv Rusije predstavlja značajan uspeh i znak… »
Tramp poručio da sporazum sa Iranom nije konačan i upozorio da bi opet mogle da počnu da padaju bombe

Tramp poručio da sporazum sa Iranom nije konačan i upozorio da bi opet mogle da počnu da padaju bombe

N1 Info pre 27 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da postignuti dogovor sa Iranom još nije konačan. Govoreći na samitu G7 u Francuskoj, dodao je da bi Sjedinjene Države mogle da se vrate "bombardovanju" ukoliko ne bude zadovoljan konačnim sporazumom. „Ako mi se ne… »
Tramp opet preti: "Ponovo ćemo bacati bombe" VIDEO

Tramp opet preti: "Ponovo ćemo bacati bombe" VIDEO

B92 pre 27 dana
Američki predsednik Donald Tramp je na konferenciji G7 još jednom zapretio Iranu rekavši a će se SAD "odmah vratiti bacanju bombi" ako mu se ne bude svideo sporazum sa tom zemljom. Tramp je rekao da predloženi sporazum o okončanju sukoba na Bliskom… »
Tramp ponovo preti: Ako ne budu dobri, vratićemo se i bacićemo im bombe tačno posred glava! (video)

Tramp ponovo preti: Ako ne budu dobri, vratićemo se i bacićemo im bombe tačno posred glava! (video)

Večernje novosti pre 27 dana
DONALD Tramp je na sastanku s egipatskim predsednikom Abdelom el Sisijem pred novinarima imao novu poruku za Iran u slučaju da se Teheran ne bude pridržavao okvirnog sporazuma dogovorenog sa SAD. Foto: ABACAPRESS, Abaca Press/Alamy/Profimedia - Ako ne… »
Karni: SAD i Tramp zauzeli realniji stav povodom rata u Ukrajini

Karni: SAD i Tramp zauzeli realniji stav povodom rata u Ukrajini

Euronews pre 27 dana
Kanadski premijer Mark Karni izjavio je danas da su Sjedinjene Američke Države i američki predsednik Donald Tramp promenili svoj stav o ratu u Ukrajini, i da su zauzeli realniji stav povodom sukoba te zemlje sa Rusijom. Karni je, u obraćanju tokom samita… »
Švajcarski portal: Tramp ignorisao Zelenskog na samitu G7

Švajcarski portal: Tramp ignorisao Zelenskog na samitu G7

Politika pre 27 dana
Hladan susret Trampa i Zelenskog na samitu G7. Američki predsednik Donald Tramp namerno je držao distancu prema ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom tokom sastanka lidera G7 u Evijan le Benu, piše švajcarski portal „Schweiz Heute”. Prema navodima… »
„Prekretnica, veoma smo zadovoljni“: Premijer Kanade kaže da je video sporazum Irana i SAD

„Prekretnica, veoma smo zadovoljni“: Premijer Kanade kaže da je video sporazum Irana i SAD

Danas pre 27 dana
Premijer Kanade Mark Karni izjavio je da je video kopiju preliminarnog sporazuma postignutog između SAD-a i Irana o okončanju sukoba na Bliskom istoku i nazvao ga je „prekretnicom“. „Moram da kažem da je prevazišao moja očekivanja. Veoma smo zadovoljni… »
Premijer Kanade: SAD i Tramp zauzeli realniji stav povodom rata u Ukrajini

Premijer Kanade: SAD i Tramp zauzeli realniji stav povodom rata u Ukrajini

RTV pre 27 dana
EVIJAN LE BEN - Kanadski premijer Mark Karni izjavio je danas da su Sjedinjene Američke Države i američki predsednik Donald Tramp promenili svoj stav o ratu u Ukrajini, i da su zauzeli realniji stav povodom sukoba te zemlje sa Rusijom. Karni je, u… »
Tramp se vraća ukrajinskom pitanju: Saveznici Kijeva strahuju da bi mogao da preuzme pregovore sa Rusijom

Tramp se vraća ukrajinskom pitanju: Saveznici Kijeva strahuju da bi mogao da preuzme pregovore sa Rusijom

NIN pre 27 dana
Posle smirivanja krize na Bliskom istoku, predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovo usmerava pažnju na rat u Ukrajini, što izaziva zabrinutost među evropskim saveznicima Kijeva koji strahuju da bi Vašington mogao da promeni dosadašnji… »
Rusi zapucali na britansku jahtu, objavljen sporazum SAD i Irana, pao Su-24: Šta se desilo juče u svetu?

Rusi zapucali na britansku jahtu, objavljen sporazum SAD i Irana, pao Su-24: Šta se desilo juče u svetu?

Telegraf pre 27 dana
Merc: "Nemačka spremna da doprinese očuvanju mira na Bliskom istoku" Telegraf.rs i ovog jutra sumira najvažnije događaje koje su se juče desili u svetu. Nemačka je spremna da učestvuje u naporima za očuvanje mira na Bliskom istoku nakon postizanja… »

Vesti dana »