Povezane vesti
"Živeo sam u podvorju Srpske pravoslavne crkve" Veljko otkrio detalje boravka u Moskvi: Na liturgiji puna crkva, al tamo više…
Kurir pre 9 sati
Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, proveo je sedam meseci u Rusiji, gde je bio smešten u podvorju Srpske pravoslavne crkve, a sada je prvi put detaljno govorio o svom boravku i razlozima zbog kojih ne planira dugotrajan povratak u Moskvu… »
"Živeo sam u podvorju crkve, ne vraćam se": Veljko progovorio o boravku u Rusiji, jedno ga slomilo na komade
Mondo pre 10 sati
Veljko Ražnatović sedam meseci je proveo u Rusiji, a bio je smešten u podvorju Srpske pravoslavne crkve. Veljko je podelio svoje utiske, te rekao da se neće vratiti u Moskvi na duže. Veljko Ražnatović, istakao je da bio kod oca Stefana, ali i da mu je… »
"Živeo sam u podvorju Srpske pravoslavne crkve" Veljko otkrio detalje boravka u Moskvi: Tamo više neću živeti!
Telegraf pre 10 sati
Veljko Ražnatović proveo je sedam meseci u Rusiji, gde je bio smešten u podvorju Srpske pravoslavne crkve, a sada je prvi put detaljno govorio o svom boravku i razlozima zbog kojih ne planira dugotrajan povratak u Moskvu. On je istakao da je tokom… »
Vesti dana »
Završeno polaganje prijemnog ispita za buduće srednjoškolce
Užice oglasna tabla pre 2 satajoš 62 povezane
SAD zabranile uvoz bakra iz kompanije Srbija Ziđin Koper zbog sumnje na prinudni rad
Ist media pre 5 satijoš 14 povezanih
Nove izmene Mrdićevih zakona: Da li ih je Venecijanska komisija popravila
BBC News pre 4 minutajoš 43 povezane