Povezane vesti

"Počeo je bezobrazno da me "vata", nisam znala kako da reagujem" Ova glumica je bila prva ljubav Vuka Kostića

"Počeo je bezobrazno da me "vata", nisam znala kako da reagujem" Ova glumica je bila prva ljubav Vuka Kostića

Kurir pre 9 sati
Vuk Kostić godinama je važio za jednog od najvećih zavodnika domaće glumačke scene, a tokom karijere povezivali su ga sa brojnim poznatim damama. Ipak, jedna od njegovih prvih ozbiljnih ljubavi bila je glumica Bojana Stefanović, sa kojom je proveo četiri… »
"Nisam znala kako da reagujem": Glumica je otvoreno pričala o vezi s Vukom Kostićem

"Nisam znala kako da reagujem": Glumica je otvoreno pričala o vezi s Vukom Kostićem

Nova pre 11 sati
Ovih dana sve je iznenadila vest da se glumac Vuk Kostić oženio u tajnosti i da je dobio dete. Vuk je godinama važio za jednog od najpoželjnnijih neženja, a o svom privatnom životu nikada nije voleo mnogo da govori, te je i vest o tome da je postao otac… »
"Počeo je bezobrazno da me 'vata', nisam znala kako da reagujem" Ova glumica je bila prva ljubav Vuka Kostića: Otkrila kako se…

"Počeo je bezobrazno da me 'vata', nisam znala kako da reagujem" Ova glumica je bila prva ljubav Vuka Kostića: Otkrila kako se…

Blic pre 15 sati
Pre nekoliko meseci Kostić se tajno oženio i dobio ćerku sa osobom izvan sveta pozorišta. Glumac je dugo želeo da postane otac što je isticao u intervjuima Vuk Kostić važio je za velikog zavodnika i bio u vezi sa mnogim poznatim damama, a prva ljubav mu… »

Vesti dana »