Povezane vesti

"Ako je jarić mogao da prevari adrijanu limu, mogu i ja: Ivanu!" Bivši muž pevačice pravdao preljubu sa 14 godina starijom, pa…

"Ako je jarić mogao da prevari adrijanu limu, mogu i ja: Ivanu!" Bivši muž pevačice pravdao preljubu sa 14 godina starijom, pa…

Blic pre 2 sata
Bojan je na sudu otvoreno priznao prevaru i šokirao prisutne svojim izjavama, pokušavajući da se opravda. On tvrdi da su on i Ivana bili intimni i nakon razvoda, što ona javno negira i oštro kritikuje Bojana. Brak poznate pevačice Ivane Šašić i Bojana… »
"Ako je mogao Marko Jarić da prevari Adrijanu Limu, mogu i ja nju": Muž naše poznate pevačice ovako je pravdao preljubu sa 14…

"Ako je mogao Marko Jarić da prevari Adrijanu Limu, mogu i ja nju": Muž naše poznate pevačice ovako je pravdao preljubu sa 14…

Nova pre 7 sati
Pevačica Ivana Šašić i njen suprug Bojan Simić razveli su se pre nekoliko godina, nakon što je pevačica saznala da joj je muž bio neveran. Ivana je karijeru započela još devedesetih kada je izdala nekoliko albuma, a onda se početkom ovog veka odselila u… »

Vesti dana »