Povezane vesti
"Šamarčina" za sve; Tramp: "Ja sam šef" VIDEO
B92 pre 0 minuta
Američki predsednik Donald Tramp izazvao je salvu komentara na društvenim mrežama, kada je zakasnio sat vremena na sastanak u okviru samita G7, koji se održava u Francuskoj. Kako se može videti na snimcima koji kruže društvenim mrežama, kada su lideri… »
(Video) "Ja sam šef!" Tramp na sastanak G7 kasnio sat vremena i ispalio ovu rečenicu: Usledili su kiseli osmesi svetskih lidera…
Blic pre 30 minuta
Predsednik SAD Donald Tramp stigao je sa sat vremena zakašnjenja na sednicu Lideri G7 zemalja nastavili su samit u Evijanu Lideri zemalja, članica G7, nastavili su danas samit u francuskom gradu Evijan, a predsednik SAD Donald Tramp je jasno stavio do… »
Mreže eksplodirale: Tramp okrenuo leđa Zelenskom, a poljubac sa Melonijevom zapalio sve prisutne (video)
Večernje novosti pre 2 sata
SITUACIJA tokom samit lidera G7 koji je u toku u Francuskoj zapalila je društvene mreže, naročito postupanje zapadnih lidera prema šefu ukrajinskog režima Vladimiru Zelenskom. Photo: Screenshot/Telegram/Sputnik Srbija Na snimcima koji kruže mrežama se… »
Mreže eksplodirale! Tramp okrenuo leđa Zelenskom, a poljubac sa Melonijevom zapalio internet /video/
Sputnik pre 4 sati
Situacija tokom samit lidera G7 koji je u toku u Francuskoj zapalila je društvene mreže, naročito postupanje zapadnih lidera prema šefu ukrajinskog režima Vladimiru Zelenskom. Naime, kada je Zelenski došao na na radni sastanak pod nazivom "Izgradnja mira… »
Vesti dana »
Američki OFAK produžio MOL-u licencu za pregovore o kupovini NIS-a, licenca i za JANAF
Sputnik pre 1 satjoš 48 povezanih
Pogledajte rešenja testova iz pet izabranih predmeta koje su polagali osmaci na maloj maturi
N1 Info pre 1 satjoš 38 povezanih
Vujić: Izmenama seta pravosudinih zakona do daljeg jačanja nezavisnosti pravosuđa
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
Novi rekordi čarobnjaka Mesija: Het-trik Alžiru za istoriju na šestom Mundijalu
BBC News pre 1 satjoš 103 povezane
Zvezda odlično prošla na žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona
Danas pre 40 minutajoš 33 povezane