Povezane vesti
Nezamislive posledice po Iran: Američki predsednik zapretio
Večernje novosti pre 20 dana
Obradovali su se učesnici samita G7 najavljenom postignutom sporazumu između Vašingtona i Teherana, ali istovremeno traže i dodatna objašnjenja, u očekivanju da mir zaista zavlada. Foto: Goran Čvorović Jedna od bojazni je da li će Iranci nastaviti sa… »
Tramp sat vremena kasnio na sednicu na samitu G7, u šali rekao da je "on šef"
RTV pre 20 dana
EVIJAN LE BEN - Američki predsednik Donald Tramp našalio se danas na samitu G7 u Evijanu, kada je zakasnio oko sat vremena na sastanak, rekavši da je on šef. "Ja sam šef", rekao je on, objavio je "Njujork tajms" (NYT). Kako se navodi, iako je Trampova… »
NIN pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp našalio se danas na samitu G7 u Evijanu, kada je zakasnio oko sat vremena na sastanak, rekavši da je on šef. "Ja sam šef", rekao je on, objavio je "Njujork tajms" (NYT). Kako se navodi, iako je Trampova izjava bila… »
Euronews pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp našalio se na samitu G7 u Evijanu, kada je zakasnio oko sat vremena na sastanak, rekavši da je on šef. "Ja sam šef", rekao je on, objavio je New York Times. Kako se navodi, iako je Trampova izjava bila izrečena u… »
"Šamarčina" za sve; Tramp: "Ja sam šef" VIDEO
B92 pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp izazvao je salvu komentara na društvenim mrežama, kada je zakasnio sat vremena na sastanak u okviru samita G7, koji se održava u Francuskoj. Kako se može videti na snimcima koji kruže društvenim mrežama, kada su lideri… »
"Ja sam šef" Tramp kasnio sat vremena na sastanak G7, a onda šokirao lidere
Večernje novosti pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp našalio se danas na samitu G7 u Evijanu, kada je zakasnio oko sat vremena na sastanak, rekavši da je on šef. AP Photo/Thibault Camus - Ja sam šef - rekao je on, objavio je "Njujork tajms" (NYT). Kako se navodi, iako je… »
(Video) "Ja sam šef!" Tramp na sastanak G7 kasnio sat vremena i ispalio ovu rečenicu: Usledili su kiseli osmesi svetskih lidera…
Blic pre 20 dana
Predsednik SAD Donald Tramp stigao je sa sat vremena zakašnjenja na sednicu Lideri G7 zemalja nastavili su samit u Evijanu Lideri zemalja, članica G7, nastavili su danas samit u francuskom gradu Evijan, a predsednik SAD Donald Tramp je jasno stavio do… »
Mreže eksplodirale: Tramp okrenuo leđa Zelenskom, a poljubac sa Melonijevom zapalio sve prisutne (video)
Večernje novosti pre 21 dana
SITUACIJA tokom samit lidera G7 koji je u toku u Francuskoj zapalila je društvene mreže, naročito postupanje zapadnih lidera prema šefu ukrajinskog režima Vladimiru Zelenskom. Photo: Screenshot/Telegram/Sputnik Srbija Na snimcima koji kruže mrežama se… »
Mreže eksplodirale! Tramp okrenuo leđa Zelenskom, a poljubac sa Melonijevom zapalio internet /video/
Sputnik pre 21 dana
Situacija tokom samit lidera G7 koji je u toku u Francuskoj zapalila je društvene mreže, naročito postupanje zapadnih lidera prema šefu ukrajinskog režima Vladimiru Zelenskom. Naime, kada je Zelenski došao na na radni sastanak pod nazivom "Izgradnja mira… »
Američko-iranski sporazum i dalje pod velom tajne
Politika pre 21 dana
Donald Tramp tvrdi da je reč o „fer dogovoru” te da je ključna stavka da Iran nikada neće imati nuklearno oružje iako obe strane kažu da će se tek o tome razgovarati. Bili smo fokusirani na Iran. To sada ide pozadi, u rikverc-ogledalo. Tim rečima… »
Vesti dana »
Novak Đoković nikad u karijeri nije gubio ovakve mečeve: Ovo je nemoguće, zato je najveći ikada
Mondo pre 3 minutajoš 34 povezane
Euronews Srbija u Ankari: Tramp nazvao Irance "šljamom" i prekinuo pregovore, NATO opravdao napade
Euronews pre 34 minutajoš 22 povezane
Tramp: Za mene je primirje sa Iranom završeno, Teheran gađa američke baze u Kuvajtu i Bahreinu
RTS pre 4 minutajoš 24 povezane
'Primirje je završeno': Amerika i Iran razmenjuju vatru, Tramp nazvao iranske vođe 'ludacima'
BBC News pre 34 minutajoš 20 povezanih
U Skupštini nastavljena objedinjena rasprava o 18 tačaka dnevnog reda
Serbian News Media pre 39 minutajoš 17 povezanih