Povezane vesti
Jake reči mesine na oproštaju: "Pavle Ilić je najbolji srpski sudija"
Večernje novosti pre 8 sati
Doskorašnji predsednik sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Domeniko Mesina izrazio je danas zahvalnost FSS-u što mu je pružio priliku da radi i dodao da odluka o odlasku nije bila laka. FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ bg FSS je pre četiri dana… »
Mesina odbacio tvrdnje da je bio pod pritiskom prilikom donošenja odluka: „Niko nije uslovljavao moje izbore“
Danas pre 8 sati
Doskorašnji predsednik sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Domeniko Mesina govorio je na konferenciji za medije o funkcionisanju sudijskog sistema tokom njegovog mandata. – Moja želja je bila da sudije odgovaraju isključivo meni, dok sam sa… »
"Završio sam ovde! To je to!" Mesina otkrio sve nakon šokantnog odlaska iz srpskog fudbala: Niko, nikada, nije uslovljavao…
Kurir pre 8 sati
Na konferenciji za medije koja je počela u 10.30 časova Domeniko Mesina se obratio javnosti i odgovarao na pitanja novinara nakon što je doneo odluku da posle jedne sezone napusti funkciju predsednika Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije… »
Mesina: "Nikada niko nije uslovljavao moje izbore"; "Dobio sam nekoliko dopisa iz klubova"
B92 pre 8 sati
Doskorašnji predsednik sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Domeniko Mesina govorio je na konferenciji za medije o svom radu, kriterijumima delegiranja i funkcionisanju sudijskog sistema tokom njegovog mandata. Mesina je istakao da je insistirao na… »
Vesti dana »
Nastavljeni izraelski napadi uprkos sporazumu SAD i Irana - G7 poziva na prekid vatre u Libanu
N1 Info pre 18 minutajoš 34 povezane
Sve o bodovanju za upis u srednju školu: Evo šta se i kako računa od uspeha iz osnovne, šta donosi ekstra poene i kako se boduju testovi za završnog ispita
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
Kompanija „Srbija Ziđin Koper”: protivimo se svim oblicima prinudnog rada
Politika pre 14 minutajoš 21 povezana
Antonijević o reformi pravosuđa: Mišljenje Venecijanske komisije govori o unapređenju, ostala tri otvorena pitanja
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 47 povezanih
Kragujevačka policija uhapsila Aranđelovčanina zbog proizvodnje i prodaje opojnih droga
Glas Šumadije pre 3 satajoš 29 povezanih