Povezane vesti
Jake reči mesine na oproštaju: "Pavle Ilić je najbolji srpski sudija"
Večernje novosti pre 31 dana
Doskorašnji predsednik sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Domeniko Mesina izrazio je danas zahvalnost FSS-u što mu je pružio priliku da radi i dodao da odluka o odlasku nije bila laka. FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ bg FSS je pre četiri dana… »
Mesina odbacio tvrdnje da je bio pod pritiskom prilikom donošenja odluka: „Niko nije uslovljavao moje izbore“
Danas pre 31 dana
Doskorašnji predsednik sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Domeniko Mesina govorio je na konferenciji za medije o funkcionisanju sudijskog sistema tokom njegovog mandata. – Moja želja je bila da sudije odgovaraju isključivo meni, dok sam sa… »
"Završio sam ovde! To je to!" Mesina otkrio sve nakon šokantnog odlaska iz srpskog fudbala: Niko, nikada, nije uslovljavao…
Kurir pre 31 dana
Na konferenciji za medije koja je počela u 10.30 časova Domeniko Mesina se obratio javnosti i odgovarao na pitanja novinara nakon što je doneo odluku da posle jedne sezone napusti funkciju predsednika Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije… »
Mesina: "Nikada niko nije uslovljavao moje izbore"; "Dobio sam nekoliko dopisa iz klubova"
B92 pre 31 dana
Doskorašnji predsednik sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Domeniko Mesina govorio je na konferenciji za medije o svom radu, kriterijumima delegiranja i funkcionisanju sudijskog sistema tokom njegovog mandata. Mesina je istakao da je insistirao na… »
Vesti dana »
De la Fuente: Učešće u finalu je privilegija, važno je da se nametnemo
RTV pre 2 satajoš 37 povezanih
Tropske vrućine, nevreme u regionu i hitna upozorenja za Srbiju
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 55 povezanih
Iz Alimentacionog fonda do sada isplaćeno 54 miliona dinara, koristi ga gotovo 900 dece
Danas pre 2 satajoš 19 povezanih
Eskalacija sukoba SAD i Irana i diplomatska inicijativa Libana
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 26 povezanih