Povezane vesti
Iza vesti: Zdravko Ponoš (17.6.2026)
N1 Info pre 27 minuta
"Vučić ide na sigurno, on ne sme da ide na izbore koji nose nivo neizvestnosti. Meni izgleda da će on odlagati do sledeće godine, odnosno da će sledeći izbori biti predsednički", ocenio je za N1 lider stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš.… »
"Vučić ide na sigurno, on ne sme na izbore koji nose nivo neizvesnosti - izgleda kao da će ih odlagati do sledeće godine"
Nova pre 3 sata
"Vučić ide na sigurno, on ne sme da ide na izbore koji nose nivo neizvestnosti. Meni izgleda da će on odlagati do sledeće godine, odnosno da će sledeći izbori biti predsednički", ocenio je za N1 lider stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš. U "Iza… »
Ponoš: Vučić ide na sigurno, on ne sme na izbore koji nose nivo neizvesnosti - izgleda mi da će ih odlagati do sledeće godine…
N1 Info pre 4 sati
"Vučić ide na sigurno, on ne sme da ide na izbore koji nose nivo neizvestnosti. Meni izgleda da će on odlagati do sledeće godine, odnosno da će sledeći izbori biti predsednički", ocenio je za N1 lider stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš. U "Iza… »
Vesti dana »
Pronađena laboratorija marihuane u Žablju: Muškarac uhapšen u akciji policije
Nova pre 37 minutajoš 29 povezanih
Objavljeni testovi i rešenja iz izbornih predmeta koje su polagali osmaci
Danas pre 52 minutajoš 57 povezanih
Janjić (SRCE): Vlast ignoriše ključne preporuke EU o pravosudnim zakonima
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih
Šok na svetskom prvenstvu! Odlaže se meč Portugala i DR Konga?
Večernje novosti pre 3 satajoš 108 povezanih