Povezane vesti
Iza vesti: Zdravko Ponoš (17.6.2026)
N1 Info pre 25 dana
"Vučić ide na sigurno, on ne sme da ide na izbore koji nose nivo neizvestnosti. Meni izgleda da će on odlagati do sledeće godine, odnosno da će sledeći izbori biti predsednički", ocenio je za N1 lider stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš.… »
"Vučić ide na sigurno, on ne sme na izbore koji nose nivo neizvesnosti - izgleda kao da će ih odlagati do sledeće godine"
Nova pre 25 dana
"Vučić ide na sigurno, on ne sme da ide na izbore koji nose nivo neizvestnosti. Meni izgleda da će on odlagati do sledeće godine, odnosno da će sledeći izbori biti predsednički", ocenio je za N1 lider stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš. U "Iza… »
Ponoš: Vučić ide na sigurno, on ne sme na izbore koji nose nivo neizvesnosti - izgleda mi da će ih odlagati do sledeće godine…
N1 Info pre 25 dana
"Vučić ide na sigurno, on ne sme da ide na izbore koji nose nivo neizvestnosti. Meni izgleda da će on odlagati do sledeće godine, odnosno da će sledeći izbori biti predsednički", ocenio je za N1 lider stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš. U "Iza… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula, 16 povređeno u udesu kod Kotora, moguci uzrok nesreće premor vozača
Serbian News Media pre 6 satijoš 59 povezanih
Nema primirja na Bliskom istoku: eksplozije odjeknule na jugu Irana, SAD objavile novi talas udara
Dnevnik pre 5 satijoš 25 povezanih
Odbojkašice Srbije obradovale naciju, osvojile srebrnu medalju i stale nadomak titule prvaka Evrope
Telegraf pre 1 danjoš 23 povezane
Najmanje 27 ljudi nastradalo u požaru u Bangkoku, istražuje se uzrok nesreće
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 26 povezanih