Povezane vesti

Gadno ili logično - je li nehigijenski nositi cipele u kući

Radio 021 pre 2 dana
Izuti se ili ostati obuven u kući - tema je o kojoj ljudi u različitim delovima sveta imaju suprotstavljeno mišljenje. Da li neizuvanje predstavlja rizik po zdravlje i da li je u redu ponekad ostati obuven unutra? Dodaj 021.rs kao glavni izvor na… »

BBC News pre 1 dan
Izuti se ili ostati obuven u kući - tema je o kojoj ljudi u različitim delovima sveta imaju suprotstavljeno mišljenje. Da li neizuvanje predstavlja rizik po zdravlje i da li je u redu ponekad ostati obuven unutra? Prvi put kad je Peđa Trifunović posetio… »
Gadno ili logično – je li nehigijenski nositi cipele u kući

Danas pre 1 dan
Prvi put kad je Peđa Trifunović posetio kuću buduće žene, bio je zbunjen. Kad su ušli na glavna vrata, Sofija mu je rekla da može da ostane u cipelama. „’Vi, ljudi, nosite cipele tamo gde spavate…’ rekao sam sebi i pomislio kako mi je ovo mnogo gadno“… »

Južne vesti pre 1 dan
BBC Da li se izuvate u kući zavisi vrlo verovatno zavisi od vašeg porekla, ali koji je izbor bolji za higijenu Prvi put kad je Peđa Trifunović posetio kuću buduće žene, bio je zbunjen. Kad su ušli na glavna vrata, Sofija mu je rekla da može da ostane u… »

NIN pre 1 dan
Prvi put kad je Peđa Trifunović posetio kuću buduće žene, bio je zbunjen. Kad su ušli na glavna vrata, Sofija mu je rekla da može da ostane u cipelama. "'Vi, ljudi, nosite cipele tamo gde spavate...' rekao sam sebi i pomislio kako mi je ovo mnogo gadno"… »

Vesti dana »