Povezane vesti
Gadno ili logično - je li nehigijenski nositi cipele u kući
Radio 021 pre 2 dana
Izuti se ili ostati obuven u kući - tema je o kojoj ljudi u različitim delovima sveta imaju suprotstavljeno mišljenje. Da li neizuvanje predstavlja rizik po zdravlje i da li je u redu ponekad ostati obuven unutra? Dodaj 021.rs kao glavni izvor na… »
BBC News pre 1 dan
Izuti se ili ostati obuven u kući - tema je o kojoj ljudi u različitim delovima sveta imaju suprotstavljeno mišljenje. Da li neizuvanje predstavlja rizik po zdravlje i da li je u redu ponekad ostati obuven unutra? Prvi put kad je Peđa Trifunović posetio… »
Gadno ili logično – je li nehigijenski nositi cipele u kući
Danas pre 1 dan
Prvi put kad je Peđa Trifunović posetio kuću buduće žene, bio je zbunjen. Kad su ušli na glavna vrata, Sofija mu je rekla da može da ostane u cipelama. „’Vi, ljudi, nosite cipele tamo gde spavate…’ rekao sam sebi i pomislio kako mi je ovo mnogo gadno“… »
Gadno ili logično – je li nehigijenski nositi cipele u kući
Južne vesti pre 1 dan
BBC Da li se izuvate u kući zavisi vrlo verovatno zavisi od vašeg porekla, ali koji je izbor bolji za higijenu Prvi put kad je Peđa Trifunović posetio kuću buduće žene, bio je zbunjen. Kad su ušli na glavna vrata, Sofija mu je rekla da može da ostane u… »
NIN pre 1 dan
Prvi put kad je Peđa Trifunović posetio kuću buduće žene, bio je zbunjen. Kad su ušli na glavna vrata, Sofija mu je rekla da može da ostane u cipelama. "'Vi, ljudi, nosite cipele tamo gde spavate...' rekao sam sebi i pomislio kako mi je ovo mnogo gadno"… »
Vesti dana »
Opozicione stranke u Zrenjaninu: Smrt mladića u Linglongu slika uslova rada i bezbednosti
Beta pre 45 minutajoš 49 povezanih
Ben Gvir nakon pogibije četiri izraelska vojnika: Ceo Liban mora da gori
RTV pre 35 minutajoš 26 povezanih
Drama na nebu tokom Mundijala! Hitno reagovala vojska - opšti haos za vreme treninga! Selektor otkrio detalje: "Saznali smo za dron! Na sreću, uočen je pre..."
Kurir pre 45 minutajoš 40 povezanih
Novi toplotni talas stiže u Evropu: Temperatura za vikend i do 36 stepeni
N1 Info pre 4 satijoš 19 povezanih