Povezane vesti
Čačanin, iguman manastira Hilandar, ugostio rektora Đokića, najavili saradnju Ko je arhimandrit Metodije: I ja sam student
Ozon press pre 10 sati
Rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić boravio je u dvodnevnoj poseti manastiru Hilandar. Rektor je razgovarao sa igumanom manastira, arhimandritom Metodijem, o saradnji Univerziteta u Beogradu sa jednim od najznačajnijih svetogoroskih manastira… »
"I ja sam student": Ko je arhimandrit Metodije, koji je u Hilandaru nedavno ugostio rektora Vladana Đokića
Nova pre 11 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić boravio je u poseti Hilandaru, gde je sa igumanom manastira arhimandritom Metodijem, razgovarao o saradnji Univerziteta i tog manastira. Vest je odjeknula u javnosti, jer je iz najvećeg i najvažnijeg srpskog… »
“I ja sam student”: Ko je arhimandrit Metodije, iguman manastira Hilandar, koji priča o veri i ne deli ljude?
Danas pre 11 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić boravio je u poseti Hilandaru, gde je sa igumanom manastira arhimandritom Metodijem, razgovarao o saradnji Univerziteta i tog manastira. Vest je odjeknula u javnosti, jer je iz najvećeg i najvažnijeg srpskog… »
Rektor beogradskog Univerziteta i iguman manastira Hilandar razgovarali o budućoj saradnji
Danas pre 1 dan
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić boravio je dvodnevnoj poseti manastiru Hilandar na Svetoj Gori, gde je sa igumanom manastira, arhimandritom Metodijem, razgovarao o saradnji Univerziteta i tog manastira. „Univerzitet u Beogradu stavio je na… »
Vesti dana »
Selektor Gane Kejroš: Moji igrači su pokazali da su spremni da plate visoku cenu za pobede
Radio sto plus pre 21 minutajoš 29 povezanih
Pa, šta se ovo dešava? Fudbaler Crvene zvezde u centru skandala na Svetskom prvenstvu
Večernje novosti pre 4 satijoš 8 povezanih