Povezane vesti

Vašingtonov oproštaj: "Partizan je veći od bilo kog igrača, trenera..."

Vašingtonov oproštaj: "Partizan je veći od bilo kog igrača, trenera..."

Sportske.net pre 4 sati
Dosadašnji košarkaš Partizana Dvejn Vašington oprostio se od navijača pismom na Instagramu. On je posle poraza od Dubaija u finalu AdmiralBet ABA lige najavio odlazak, a sada se on i zvanično dogodio. Posle dve godine, američki bek odlazi iz Partizana, a… »
Vašington se oprostio od crno-belih: „Partizan je veći od bilo kog igrača, trenera sezone ili priče!“

Vašington se oprostio od crno-belih: „Partizan je veći od bilo kog igrača, trenera sezone ili priče!“

Hot sport pre 4 sati
Dirljive reči Partizanovog rekordera! Dvejn Vašington i zvanično je završio svoju epizodu u Partizanu, a od navijača crno-belih oprostio se emotivnom porukom objavljenom na društvenim mrežama. Američki bek je nakon poraza od Dubaija u finalu ABA lige… »
"Igrao sam tokom nesrećnih momenata, prihvatao kritike..." Dvejn Vašington se oprostio od Partizana! Njegove reči odjekuju…

"Igrao sam tokom nesrećnih momenata, prihvatao kritike..." Dvejn Vašington se oprostio od Partizana! Njegove reči odjekuju…

Kurir pre 4 sati
On je odlazak nagovestio odmah nakon poraza od Dubaija u finalnoj seriji ABA lige, a sada je taj rastanak dobio i zvaničnu potvrdu. Nakon dve sezone provedene u Beogradu, košarkaš napušta Partizan, a mediji uveliko spekulišu da bi karijeru mogao da… »
Duge i emotivne poruke Vašingtona, oprostio se od Srbije i Partizana: "Ne želim da upirem prstom, ono što biram..."

Duge i emotivne poruke Vašingtona, oprostio se od Srbije i Partizana: "Ne želim da upirem prstom, ono što biram..."

Nova pre 4 sati
Američki bek Dvejn Vašington definitivno napušta crno-bele. Posle poraza od Dubaija u finalu ABA lige, 26-godišnji šuter je potvrdio da naredne sezone neće nositi dres Partizana, a od kluba i zemlje u kojoj je proveo prethodne dve godine oprostio se… »
Duge poruke Duejna Vašingtona: Ne želim da upirem prstom…

Duge poruke Duejna Vašingtona: Ne želim da upirem prstom…

Sport klub pre 4 sati
“Hvala, Srbijo, volim te!”, tim rečima, i to na srpskom, doskorašnji bek Partizana Duejn Vašington zaključio je svoju dugu oproštajnu poruku od zemlje u kojoj je proveo prethodne dve sezone. Posle poraza od Dubaija u finalu ABA lige, Vašington je jasno… »
Vašington se oprostio od Partizana: "Dao sam ovom klubu sve što sam imao"

Vašington se oprostio od Partizana: "Dao sam ovom klubu sve što sam imao"

B92 pre 4 sati
Dvejn Vašington više nije košarkaš Partizana, pošto se američki bek emotivnom porukom na društvenim mrežama oprostio od crno-belih posle dve godine provedene u Beogradu. Vašington je na svom Instagram profilu objavio dugu poruku u kojoj se zahvalio… »
"Partizan je veći od bilo kog trenera...": Vašington se oprostio od crno-belih i Srbije, imao poruku za Žoca?

"Partizan je veći od bilo kog trenera...": Vašington se oprostio od crno-belih i Srbije, imao poruku za Žoca?

Telegraf pre 4 sati
Doskorašnji košarkaš Partizana - Dvejn Vašington obratio se na Instagramu, u dve odvojene objave, u kojima se zahvalio Parnom valjku, Grobarima i Srbiji. Veoma rečit je bio Vašington, kojem je ovaj odlazak očigledno teško pao: - Srbijo, Kako se moje… »

Vesti dana »