Povezane vesti
VIDEO Vučić nakon susreta sa Ketrin Zitom Džouns: Beograd sve važniji za filmsku industriju
Radio 021 pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas američku glumicu Ketrin Zitu Džouns koja boravi u Beogradu. "Imao sam izuzetno zadovoljstvo da ugostim jednu od najvećih holivudskih zvezda Ketrin Zitu Džouns, glumicu koja je i čuvenom Zorou uzela deo… »
Vučić primio američku glumicu Ketrin Zita Džouns
Serbian News Media pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas američku glumicu Ketrin Zita Džouns (Catherine Zeta Jones) koja boravi u Beogradu. „Imao sam izuzetno zadovoljstvo da ugostim jednu od najvećih holivudskih zvezda Ketrin Zita Džouns, glumicu koja je i… »
Vučić ugostio Ketrin Zitu Džouns: "Raduje me što Srbija postaje sve prepoznatljivija na mapi svetske filmske industrije"
Mondo pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas slavnu holivudsku glumicu Ketrin Zitu Džouns tokom njene posete Beogradu. Vučić se tim povodom oglasio na svom "Instagram" nalogu "BudućnostSrbijeav". "Imao sam izuzetno zadovoljstvo da ugostim jednu od… »
Vučić ugostio slavnu holivudsku divu: Srbija sve prepoznatljivija na mapi svetske filmske industrije
Sputnik pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas holivudsku glumicu Ketrin Zitu-Džons, koja boravi u poseti Beogradu, i izrazio zadovoljstvo što Srbija i glavni grad postaju sve prepoznatljiviji na mapi svetske filmske industrije. „Imao sam izuzetno… »
Srbija kao filmski set: Predsednik Vučić dočekao Ketrin Zitu-Džouns u Beogradu
RTS pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je u Beogradu jednu od najvećih holivudskih zvezda, Ketrin Zitu Džouns. Ovaj susret, ovekovečen na predsednikovom zvaničnom nalogu na Instagramu, ističe rastući značaj Srbije na mapi svetske filmske industrije… »
(Video) Predsednik Srbije ugostio poznatu glumicu Srbija i Beograd postaju sve prepoznatljiviji na mapi svetske filmske…
Dnevnik pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je poznatu američku glumicu Ketrin Zitu Džons koja je došla u društvu režisera Predraga Gage Antonijevića. ”Imao sam izuzetno zadovoljstvo da ugostim jednu od najvećih holivudskih zvezda @catherinezetajones… »
Vučić ugostio Ketrin Zitu-Džouns: "Ako se po jutru dan poznaje, u Beogradu ćete sresti holivudske zvezde kao komšije"
Newsmax Balkans pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je holivudsku glumicu Ketrin Zitu-Džouns prilikom njene posete Beogradu. Vučić je na svom Instagram nalogu napisao da mu je bilo zadovoljstvo da ugosti, kako je istakao, "jednu od najvećih holivudskih zvezda… »
VIDEO Vučić u Predsedništvu ugostio američku glumicu Ketrin Zitu Džons
Nova pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas američku glumicu Ketrin Zitu Džons koja boravi u Beogradu. "Imao sam izuzetno zadovoljstvo da ugostim jednu od najvećih holivudskih zvezda, glumicu koja je i čuvenom Zorou uzela deo slave. Posebno me… »
Predsednik Vučić ugostio holivudsku glumicu Ketrin Zitu-Džouns
Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži Instagram da je ugostio svetsku i holivudsku glumačku zvezdu Ketri Zitu Džouns i naveo da ga posebno raduje što je Beograd prepoznat kao destinacija od strane svetske filmske industrije… »
Vučić ugostio Ketrin Zitu Džouns i najavio nove filmske projekte
Politika pre 4 sati
Poseta koja potvrđuje da Srbija nudi vrhunske uslove za svetske filmove. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas holivudsku glumicu Ketrin Zitu Džouns, koja je poseti Beogradu, i tim povodom izrazio zadovoljstvo što, kako je naveo, Srbija i… »
(Foto, video) Vučić ugostio čuvenu Ketrin Zitu Džouns: Dočekao je sa buketom cveća, pa poručio: "Uskoro će u Beogradu biti…
Blic pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je holivudsku glumicu Ketrin Zitu Džouns u Beogradu Vučić je istakao zadovoljstvo susretom sa jednom od najvećih filmskih zvezda sveta Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je holivudsku glumicu… »
Vesti dana »
Potpis na daljinu: Teheran razmatra mogućnost da predsednici SAD i Irana elektronski parafiraju memorandum
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane
Treći dan male mature – objavljena rešenja testova iz izbornih predmeta
RTS pre 7 satijoš 62 povezane
Šta se zna o optužbama za 'prinudni rad' zbog kojih Ziđin ne može da izvozi bakar iz Srbije u SAD?
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 22 povezane
Aksios: SAD i Iran elektronski potpisali Memorandum o razumevanju za okončanje rata
RTV pre 27 minutajoš 37 povezanih
Nove izmene Mrdićevih zakona: Da li ih je Venecijanska komisija popravila
BBC News pre 5 satijoš 49 povezanih