Povezane vesti
Kad će afrička reprezentacija podići trofej na Mundijalu
BBC News pre 4 sati
Maroko je postao prvi afrički polufinalista Svetskog prvenstva u Kataru 2022, ali koliko je timova sa tog kontinenta zapravo blizu osvajanja trofeja? „Ako postoji nešto što želim da vidim pre nego što me Bog uzme pod svoje, bilo bi sjajno da neka afrička… »
NIN pre 4 sati
"Ako postoji nešto što želim da vidim pre nego što me Bog uzme pod svoje, bilo bi sjajno da neka afrička zemlja osvoji Svetskog prvenstvo, zato što je ovo turnir koji svi strastveno obožavamo u Africi." Sandej Oliseh je bio deo prvog afričkog tima koji… »
Radio 021 pre 4 sati
Maroko je postao prvi afrički polufinalista Svetskog prvenstva u Kataru 2022, ali koliko je timova sa tog kontinenta zapravo blizu osvajanja trofeja? BBC Sport Gana u vreme Asamoe Đana i Kamerun u vreme Rožea Mile stigli su do četvrtfinala Svetskog… »
Južne vesti pre 4 sati
BBC Sport Gana u vreme Asamoe Đana i Kamerun u vreme Rožea Mile stigli su do četvrtfinala Svetskog prvenstva, što je dostignuće koje je nadmašio Maroko 2022. godine „Ako postoji nešto što želim da vidim pre nego što me Bog uzme pod svoje, bilo bi sjajno… »
Vesti dana »
Engleska bolja od Hrvatske, Livaković sprečio teži poraz
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 13 povezanih
Vremeplov: Patrijarh Arsenije III Čarnojević na Kalemegdanu održao sabor episkopa i sveštenstva
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Stadion je već godinama na lošem glasu zbog velikog broja ozbiljnih povreda: I Rabio kritikovao teren u Nju Džerziju
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Serijski ubica osuđen na dožvotnu kaznu: Priznao krivicu za ubistvo osam žena tokom perioda od 17 godina
Kurir pre 13 minutajoš 1 povezana