Povezane vesti
Udala se u tajnosti, a sad čeka drugo dete! Evo u kome mesecu je Lena Čolak: "Trudnoća mi prija i presrećna sam"
Kurir pre 7 sati
Bivša učesnica „Zvezda Granda“ i pevačica Lena Čolak je ponovo je u blagoslovenom stanju i uskoro će na svet doneti drugo dete. Ekipa domaćih medija srela je nasmejanu Lenu u jednom muzičkom studiju, gde je pred kamerama ponosno pozirala i pokazala… »
Brenina bivša snajka čeka drugo dete, evo u kom mesecu je: brineta progovorila o trudnoći, "Presrećna sam"
Telegraf pre 9 sati
Bivša učesnica „Zvezda Granda“ i pevačica Lena Čolak je ponovo je u blagoslovenom stanju i uskoro će na svet doneti drugo dete. Ekipa domaćih medija srela je nasmejanu Lenu u jednom muzičkom studiju, gde je pred kamerama ponosno pozirala i pokazala… »
Brenina bivša snajka čeka drugo dete: Evo u kome mesecu je lepa brineta: "Trudnoća mi prija i presrećna sam"
Blic pre 10 sati
Pre izvesnog vremena tajno se udala, a ceremonialno i građansko venčanje organizovani su u crkvi i opštini. Ranije je bila u vezi sa Viktorom Živojinovićem, sinom Lepe Brene, koga je upoznala dok je radila na njihovim porodičnim proslavama. Bivša… »
Vesti dana »
Selektor Gane Kejroš: Moji igrači su pokazali da su spremni da plate visoku cenu za pobede
Radio sto plus pre 42 minutajoš 31 povezana
Švajcarska je favorit protiv Bosne! Pogledajte kvote za ovu utakmicu!
Kurir pre 37 minutajoš 8 povezanih
Vremeplov: Patrijarh Arsenije III Čarnojević na Kalemegdanu održao sabor episkopa i sveštenstva
RTV pre 6 satijoš 2 povezane
VST sutra odlučuje o upućivanju tužilaca u TOK: Na dnevnom redu i primedbe Venecijanske komisije
Danas pre 10 satijoš 1 povezana