Povezane vesti
"Sama sam sebi obrijala glavu" ovako je preminula lidija Manić govorila o borbi s opakom bolešću: Početkom korone saznala sam…
Dnevnik 17.06.2026
Lidija Manić, nekadašnja mis Jugoslavije i dugogodišnja novinarka, preminula je danas nakon duge i teške bolesti. Ostala je upamćena kao jedna od najlepših žena sa prostora bivše Jugoslavije koja je osvojila prestižnu svetsku titulu lepote, ali i kao… »
"Volela bih da još neko vreme budem na ovom svetu" Voditeljka umrla nakon borbe sa opakom bolešću: "Odustala sam od…
Blic 17.06.2026
Nakon modelinga, ostvarila je bogatu novinarsku karijeru od preko 30 godina, radeći na više televizija i kao autorka emisije 'Istina o' na TV Kopernikus. Od 2020. godine borila se sa karcinomom, a u 2023. doživela je i gubitak majke, što joj je posebno… »
"Mama je umrla na dan kad mi se bolest vratila" Nekadašanja mis Jugoslavije otvoreno govorila o borbi sa rakom "Sama sam sebi…
Kurir 17.06.2026
Lidija Manić, nekadašnja mis Jugoslavije i dugogodišnja novinarka, preminula je danas nakon duge i teške bolesti. Ostala je upamćena kao jedna od najlepših žena sa prostora bivše Jugoslavije koja je osvojila prestižnu svetsku titulu lepote, ali i kao… »
Odlazak jedne od najlepših žena s prostora bivše Jugoslavije nakon duge i teške bolesti preminula Lidija Manić
Dnevnik 17.06.2026
Nakon duge i teške bolesti danas je preminula Lidija Manić, za Kurir su potvrdili njenu prijatelji. Ostala je upamćena kao jedna od najlepših žena sa prostora bivše Jugoslavije koja je osvojila prestižnu svetsku titulu lepote, ali i kao dugogodišnja… »
Umrla Lidija Manić u 67. godini Nekadašnja mis Jugoslavije i poznata novinarka izgubila bitku sa teškom bolešću
Blic 17.06.2026
Njeni uspesi na izborima lepote doneli su joj popularnost i priliku da upozna značajne ličnosti u zemlji i svetu. Više od 30 godina gradila je novinarsku karijeru, radeći na časopisu 'Moda', Studiju B, TV Palmi i televiziji Kopernikus. Lidija Manić… »
Preminula Lidija Manić: Nekadašnja mis Jugoslavije i poznata novinarka izgubila bitku sa teškom bolešću
Kurir 17.06.2026
Nakon duge i teške bolesti danas je preminula Lidija Manić, za Kurir su potvrdili njenu prijatelji. Ostala je upamćena kao jedna od najlepših žena sa prostora bivše Jugoslavije koja je osvojila prestižnu svetsku titulu lepote, ali i kao dugogodišnja… »
Preminula Lidija Manić
Telegraf 17.06.2026
Lidija Manić, nekadašnja mis Jugoslavije i dugogodišnja novinarka, preminula je danas nakon duge i teške bolesti. To su za Kurir potvrdili njeni prijatelji. Ostala je upamćena kao jedna od najlepših žena sa prostora bivše Jugoslavije koja je osvojila… »
Vesti dana »
Srbija pod udarom ekstremnog toplotnog talasa sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 70 povezanih
Policija: U reci Đetinji u Užicu pronadjena tela dva muškarca
Serbian News Media pre 47 minutajoš 27 povezanih
Zahtevi za ostavku ministra prosvete nakon izjava o Jovinoj gimnaziji
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 17 povezanih
Udruženja za zaštitu životinja traže povlačenje Nactra zakona o dobrobiti životinja
Serbian News Media pre 1 satjoš 7 povezanih
Komesarka za izbeglice: Srbija nastavlja da rešava stambeno pitanje izbegličkih porodica
In medija pre 28 minutajoš 96 povezanih