Povezane vesti
"Sama sam sebi obrijala glavu" ovako je preminula lidija Manić govorila o borbi s opakom bolešću: Početkom korone saznala sam…
Dnevnik pre 27 dana
Lidija Manić, nekadašnja mis Jugoslavije i dugogodišnja novinarka, preminula je danas nakon duge i teške bolesti. Ostala je upamćena kao jedna od najlepših žena sa prostora bivše Jugoslavije koja je osvojila prestižnu svetsku titulu lepote, ali i kao… »
"Volela bih da još neko vreme budem na ovom svetu" Voditeljka umrla nakon borbe sa opakom bolešću: "Odustala sam od…
Blic pre 26 dana
Nakon modelinga, ostvarila je bogatu novinarsku karijeru od preko 30 godina, radeći na više televizija i kao autorka emisije 'Istina o' na TV Kopernikus. Od 2020. godine borila se sa karcinomom, a u 2023. doživela je i gubitak majke, što joj je posebno… »
"Mama je umrla na dan kad mi se bolest vratila" Nekadašanja mis Jugoslavije otvoreno govorila o borbi sa rakom "Sama sam sebi…
Kurir pre 26 dana
Lidija Manić, nekadašnja mis Jugoslavije i dugogodišnja novinarka, preminula je danas nakon duge i teške bolesti. Ostala je upamćena kao jedna od najlepših žena sa prostora bivše Jugoslavije koja je osvojila prestižnu svetsku titulu lepote, ali i kao… »
Odlazak jedne od najlepših žena s prostora bivše Jugoslavije nakon duge i teške bolesti preminula Lidija Manić
Dnevnik pre 26 dana
Nakon duge i teške bolesti danas je preminula Lidija Manić, za Kurir su potvrdili njenu prijatelji. Ostala je upamćena kao jedna od najlepših žena sa prostora bivše Jugoslavije koja je osvojila prestižnu svetsku titulu lepote, ali i kao dugogodišnja… »
Umrla Lidija Manić u 67. godini Nekadašnja mis Jugoslavije i poznata novinarka izgubila bitku sa teškom bolešću
Blic pre 26 dana
Njeni uspesi na izborima lepote doneli su joj popularnost i priliku da upozna značajne ličnosti u zemlji i svetu. Više od 30 godina gradila je novinarsku karijeru, radeći na časopisu 'Moda', Studiju B, TV Palmi i televiziji Kopernikus. Lidija Manić… »
Preminula Lidija Manić: Nekadašnja mis Jugoslavije i poznata novinarka izgubila bitku sa teškom bolešću
Kurir pre 26 dana
Nakon duge i teške bolesti danas je preminula Lidija Manić, za Kurir su potvrdili njenu prijatelji. Ostala je upamćena kao jedna od najlepših žena sa prostora bivše Jugoslavije koja je osvojila prestižnu svetsku titulu lepote, ali i kao dugogodišnja… »
Preminula Lidija Manić
Telegraf pre 26 dana
Lidija Manić, nekadašnja mis Jugoslavije i dugogodišnja novinarka, preminula je danas nakon duge i teške bolesti. To su za Kurir potvrdili njeni prijatelji. Ostala je upamćena kao jedna od najlepših žena sa prostora bivše Jugoslavije koja je osvojila… »
Vesti dana »
Reakcije na izjavu ministarke Snežane Paunović o etničkom čišćenju
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 92 povezane
Vučić: U strateškom dijalogu sa SAD biće ključna energetska pitanja
Forbes pre 2 satajoš 28 povezanih
Rešavanje problema meštana Neština i Vizića: Dačić u pregovorima sa Hrvatskom
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 17 povezanih
Indeks učinka u zaštiti životne sredine: Srbija među tri najgore zemlje u Evropi
Vreme pre 7 satijoš 1 povezana
"Nisu ni slutile šta će ih snaći, ogromna je to tragedija": Kum devojke poginule u Crnoj Gori otkrio nove detalje
Mondo pre 55 minutajoš 35 povezanih