Povezane vesti
Ceca otkrila tajnu veljkove svadbe: "Snajka zatrudnela, sve su zbrzali!" Evo koji muzičar ju je odbio iz neverovatnog razloga
Blic 17.06.2026
Ceca je istakla Sofronijevićev talenat i ispričala anegdotu vezanu za organizaciju svadbe svog sina Veljka. Otkrila je da zbog zauzetosti Sofronijević nije mogao da svira na Veljkovoj svadbi jer je bio rezervisan dve godine unapred. U večerašnjoj emsiji… »
"Bila je dete, a ja sam odmah znao!" Milanče Radosavljević otkrio kako je pre 40 godina predvideo sudbinu folk dive, a evo…
Blic 17.06.2026
Ceca i Milanče su evocirali uspomene na svoje prvo poznanstvo koje traje skoro 40 godina. Milanče je još kao dete prepoznao Cecin izuzetan muzički talenat i predvideo njen uspeh. U najnovijem izdanju popularne emisije "Ceca show", gledaoci su imali… »
Ponovo se sreli posle skoro tri decenije: Susret Cece Ražnatović i Milančeta Radosavljevića (foto)
Večernje novosti 17.06.2026
JEDAN od najvoljenijih pevača narodne muzike, Milanče Radosavljević posle tri decenije se se susreo sa najvećom balkanskom estradno-muzičkom folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović. Foto: Aleksandar Krstović Pred sam ulazak u studio emisije folk dive… »
"Čoveče, pusti ti mene da radim šta hoću!" Ceca odbrusila Sofronijeviću usred emisije: Pogledajte šta vas večeras očekuje u…
Blic 17.06.2026
Gledaoci će čuti zanimljive anegdote iz Cecinog i Milančetovog dugog prijateljstva koje traje skoro četiri decenije. Otkrivena je interesantna priča o pokušaju angažovanja Ace Sofronijevića za Veljkovu svadbu, ali je harmonikaš već bio rezervisan dve… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Stabilizacija nakon kišnog jutra
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 30 povezanih
Otežan uvoz naftnih derivata u Srbiju zbog niskog vodostaja Dunava
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 25 povezanih
Do kraja godine planiran upis do 800.000 objekata po zakonu "Svoj na svome"
Nova pre 11 minutajoš 22 povezane
Hatami: Iran drži pod kontrolom Ormuski moreuz, SAD da ne pokreću kopnenu operaciju
RTV pre 21 minutajoš 17 povezanih