Povezane vesti
Ceca otkrila tajnu veljkove svadbe: "Snajka zatrudnela, sve su zbrzali!" Evo koji muzičar ju je odbio iz neverovatnog razloga
Blic pre 14 sati
Ceca je istakla Sofronijevićev talenat i ispričala anegdotu vezanu za organizaciju svadbe svog sina Veljka. Otkrila je da zbog zauzetosti Sofronijević nije mogao da svira na Veljkovoj svadbi jer je bio rezervisan dve godine unapred. U večerašnjoj emsiji… »
"Bila je dete, a ja sam odmah znao!" Milanče Radosavljević otkrio kako je pre 40 godina predvideo sudbinu folk dive, a evo…
Blic pre 14 sati
Ceca i Milanče su evocirali uspomene na svoje prvo poznanstvo koje traje skoro 40 godina. Milanče je još kao dete prepoznao Cecin izuzetan muzički talenat i predvideo njen uspeh. U najnovijem izdanju popularne emisije "Ceca show", gledaoci su imali… »
Ponovo se sreli posle skoro tri decenije: Susret Cece Ražnatović i Milančeta Radosavljevića (foto)
Večernje novosti pre 19 sati
JEDAN od najvoljenijih pevača narodne muzike, Milanče Radosavljević posle tri decenije se se susreo sa najvećom balkanskom estradno-muzičkom folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović. Foto: Aleksandar Krstović Pred sam ulazak u studio emisije folk dive… »
"Čoveče, pusti ti mene da radim šta hoću!" Ceca odbrusila Sofronijeviću usred emisije: Pogledajte šta vas večeras očekuje u…
Blic pre 1 dan
Gledaoci će čuti zanimljive anegdote iz Cecinog i Milančetovog dugog prijateljstva koje traje skoro četiri decenije. Otkrivena je interesantna priča o pokušaju angažovanja Ace Sofronijevića za Veljkovu svadbu, ali je harmonikaš već bio rezervisan dve… »
Vesti dana »
Stefanović: VJT zadovoljno presudom Vladimiru i Miljani Kecmanović, ali će se žaliti
Danas pre 21 minutajoš 71 povezana
SRCE o napadu na Verana Matića: Institucije kapitulirale pred Vučićevim uličnim bandama
Beta pre 16 minutajoš 42 povezane
Tramp besan nakon potpisivanja sporazuma: "Oni koji misle da nisam bio dovoljno strog prema Iranu su budale"
Blic pre 1 satjoš 72 povezane
Neke „pečurke“ stare i po 40 godina: Nesreća u Mladenovcu pokrenula pitanje održavanja autobuskih stajališta
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Novosadsko tužilaštvo: Još dve osobe uhapšene zbog nabavljanja lažnih identiteta kriminalcima
Radio 021 pre 11 minutajoš 21 povezana