Povezane vesti
Badosa u suzama nakon velike pobede
B92 pre 8 sati
Paula Badosa napravila je veliko iznenađenje na turniru u Berlinu pošto je posle preokreta savladala Koko Gof. Badosa je pobedila Gof sa 1:6, 6:3, 6:2, a emocije koje su usledile nakon meča pokazale su koliko joj ova pobeda znači. Nekada druga teniserka… »
Emotivna Badosa izbacila Koko, poraz Done Vekić
Sport klub pre 14 sati
„Vidite da sam veoma emotivna. Bilo je izuzetno teško. Pre godinu dana ovde sam se povredila. Od tada nisam mogla da igram u kontinuitetu. Prošla sam kroz mnogo toga, i na profesionalnom i na ličnom planu”. To su reči Paule Badose, trenutno 142… »
Bila 2. na svetu, raskinula i imala težak period, sa Arinom Sabalenkom oduševila sve, sada je konačno uspela!
Telegraf pre 13 sati
Španska teniserka Paula Badosa iza sebe ima veoma težak period. Ona je prethodno bila u emotivnoj vezi sa Stefanosom Cicipasom sa kojim je raskinula, potom je imala i tešku povredu nakon koje je odsustvovala sa WTA tura. Za to vreme je sa Arinom… »
Vesti dana »
Tramp i Pezeškijan stavili potpise – Memorandum o razumevanju stupio na snagu
RTS pre 25 minutajoš 25 povezanih
Gana u 95. minutu do pobede na Mundijalu: Žestoko se namučila protiv autsajdera, pa donela lošu vest Hrvatima
Mondo pre 50 minutajoš 56 povezanih
U Srbiji danas sunčano i toplo, sa temperaturama do 31 stepen
Insajder pre 39 minutajoš 17 povezanih
Zločin u Ribnikaru: Izricanje nove presude roditeljima maloletnog K. K.
BBC News pre 40 minutajoš 20 povezanih
Česi imaju ulogu favorita protiv Južne Afrike: Pogledajte kvote za ovu utakmicu!
Kurir pre 3 satajoš 15 povezanih