Povezane vesti
Moj put u Ameriku: Avantura od 30 sati, svemirski stadion i 'Go Bosnia'
BBC News pre 3 sata
Vozač poreklom iz Meksika kaže da nije čuo za napadača BiH, Edina Džeka - ili „dijamanta" kako mu je nadimak u otadžbini. Više od 30 sati putovanja od Sarajeva preko Varšave, pa sve do Los Anđelesa završeno je kada sam konačno prošao sve provere… »
Moj put u Ameriku: Avantura od 30 sati, svemirski stadion i ‘Go Bosnia’
Danas pre 3 sata
Više od 30 sati putovanja od Sarajeva preko Varšave, pa sve do Los Anđelesa završeno je kada sam konačno prošao sve provere Sjedinjenih Američkih Država, a granični policajac je uz smeh izustio „zabavite se.“ Laknulo je tada celoj grupi s kojom sam… »
Radio 021 pre 3 sata
Vozač poreklom iz Meksika kaže da nije čuo za napadača BiH, Edina Džeka - ili „dijamanta" kako mu je nadimak u otadžbini. BBC/Slađan Tomić Stadion u Los Anđelesu Više od 30 sati putovanja od Sarajeva preko Varšave, pa sve do Los Anđelesa završeno je kada… »
NIN pre 3 sata
Više od 30 sati putovanja od Sarajeva preko Varšave, pa sve do Los Anđelesa završeno je kada sam konačno prošao sve provere Sjedinjenih Američkih Država, a granični policajac je uz smeh izustio "zabavite se." Laknulo je tada celoj grupi s kojom sam… »
Moj put u Ameriku: Avantura od 30 sati, svemirski stadion i ‘Go Bosnia’
Južne vesti pre 3 sata
BBC/Slađan Tomić Stadion u Los Anđelesu Više od 30 sati putovanja od Sarajeva preko Varšave, pa sve do Los Anđelesa završeno je kada sam konačno prošao sve provere Sjedinjenih Američkih Država, a granični policajac je uz smeh izustio „zabavite se.“… »
Vesti dana »
"Samo maksimalne kazne bi bile dovoljne": Oglasio se glavni viši tužilac nakon presude roditeljima dečaka-ubice iz "Ribnikara"
Nova pre 26 minutajoš 71 povezana
SRCE o napadu na Verana Matića: Institucije kapitulirale pred Vučićevim uličnim bandama
Serbian News Media pre 16 minutajoš 42 povezane
„Ljubomorni, loši ljudi ili glupi“: Tramp ima poruku za one koji misle da nije bio dovoljno oštar prema Iranu
Danas pre 41 minutajoš 72 povezane
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 4 satijoš 3 povezane
Skladištili 3,3 tone mesa bez žiga u hladnjači u Karađorđevcu: Uhapšena dvojica muškaraca
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 21 povezana