Povezane vesti

"Nema te presude koja može da pobedi moju ljubav" Bivši muž Marije Mikić se oglasio nakon razvoda: "Ja nisam otac za svaku…

"Nema te presude koja može da pobedi moju ljubav" Bivši muž Marije Mikić se oglasio nakon razvoda: "Ja nisam otac za svaku…

Blic pre 15 sati
Jovan je teško podneo odvojenost od dece i istakao da su mu oni najveći dom i sreća. Marija Mikić je otkrila da je posle razvoda ponovo zaljubljena i ima novog emotivnog partnera. Marija Mikić i Jovan Pantić nedavno su stavili tačku na svoj brak tokom… »
"Nema sudije i presude koja može da pobedi": Bivši Marije Mikić podelio snimak sa decom i poslao snažnu poruku

"Nema sudije i presude koja može da pobedi": Bivši Marije Mikić podelio snimak sa decom i poslao snažnu poruku

Mondo pre 24 sata
Jovan Pantić, bivši suprug pevačice Marije Mikić, raznežio je pratioce na Instagramu snimkom susreta sa decom ispred vrtića. On je uz emotivan video naglasio koliko mu znače, poručivši da "nema te presude koja može da pobedi moju ljubav prema njima"… »
"Nema tog sudije, nema te presude koja može da pobedi" Bivši muž Marije Mikić došao po decu, pa objavio snimak

"Nema tog sudije, nema te presude koja može da pobedi" Bivši muž Marije Mikić došao po decu, pa objavio snimak

Telegraf pre 1 dan
Bivši muž pevačice Marije Mikić, Jovan Pantić, objavio je na društvenoj mreži Instagram emotivan snimak sa svojom decom koji je nastao u trenutku kada je došao po njih u vrtić. Jovan je istakao koliko je vezan za njih i naveo da "nema te presude koja… »

Vesti dana »