Povezane vesti

Lukašenko: Pokušaji uvlačenja Belorusije u rat imaće veliku cenu za one koji to čine

Lukašenko: Pokušaji uvlačenja Belorusije u rat imaće veliku cenu za one koji to čine

NIN pre 8 sati
Provokacije i pokušaji uvlačenja Belorusije u rat završiće se loše za one koji ih čine, izjavio je danas predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko. "Ako nas neko provocira i pokuša da nas uvuče u rat, mislim da će se im se to loše vratiti. Mi se… »

Euronews pre 9 sati
Provokacije i pokušaji uvlačenja Belorusije u rat završiće se loše za one koji ih čine, izjavio je danas predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, "Ako nas neko provocira i pokuša da nas uvuče u rat, mislim da će se im se to loše vratiti. Mi se… »
Putinov saveznik "zagrmeo": "Ako nas uvučete u rat, biće loše"

Putinov saveznik "zagrmeo": "Ako nas uvučete u rat, biće loše"

B92 pre 10 sati
Provokacije i pokušaji uvlačenja Belorusije u rat završiće se loše za one koji ih čine, izjavio je danas predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko. "Ako nas neko provocira i pokuša da nas uvuče u rat, mislim da će se im se to loše vratiti. Mi se… »
Lukašenko: Pokušaji uvlačenja Minska u rat koštaće one koji to čine

Lukašenko: Pokušaji uvlačenja Minska u rat koštaće one koji to čine

Sputnik pre 11 sati
Provokacije i pokušaji uvlačenja Belorusije u rat završiće se loše za one koji ih čine, izjavio je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, komentarišući napad ukrajinskih dronova na autobus sa decom iz Belorusije u Brjanskoj oblasti Rusije. „Ako… »

Politika pre 10 sati
Nekima se ne sviđa što je Belorusija mirna država - ističe Lukašenko. Provokacije i pokušaji uvlačenja Belorusije u rat završiće se loše za one koji ih čine, izjavio je danas predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko. „Ako nas neko provocira i pokuša da… »
"To je otvoreni fašizam kada gađaju decu!" Lukašenko zagrmeo: Pokušaji uvlačenja Minska u rat završiće loše za one koji to čine…

"To je otvoreni fašizam kada gađaju decu!" Lukašenko zagrmeo: Pokušaji uvlačenja Minska u rat završiće loše za one koji to čine…

Večernje novosti pre 10 sati
PROVOKACIJE i pokušaji uvlačenja Belorusije u rat završiće se loše za one koji ih čine, izjavio je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, komentarišući napad ukrajinskih dronova na autobus sa decom iz Belorusije u Brjanskoj oblasti Rusije. Foto… »

Vesti dana »