Povezane vesti
Lukašenko: Pokušaji uvlačenja Belorusije u rat imaće veliku cenu za one koji to čine
NIN pre 8 sati
Provokacije i pokušaji uvlačenja Belorusije u rat završiće se loše za one koji ih čine, izjavio je danas predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko. "Ako nas neko provocira i pokuša da nas uvuče u rat, mislim da će se im se to loše vratiti. Mi se… »
Lukašenko: Pokušaji uvlačenja Belorusije u rat imaće veliku cenu za one koji to čine
Euronews pre 9 sati
Provokacije i pokušaji uvlačenja Belorusije u rat završiće se loše za one koji ih čine, izjavio je danas predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, "Ako nas neko provocira i pokuša da nas uvuče u rat, mislim da će se im se to loše vratiti. Mi se… »
Putinov saveznik "zagrmeo": "Ako nas uvučete u rat, biće loše"
B92 pre 10 sati
Provokacije i pokušaji uvlačenja Belorusije u rat završiće se loše za one koji ih čine, izjavio je danas predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko. "Ako nas neko provocira i pokuša da nas uvuče u rat, mislim da će se im se to loše vratiti. Mi se… »
Lukašenko: Pokušaji uvlačenja Minska u rat koštaće one koji to čine
Sputnik pre 11 sati
Provokacije i pokušaji uvlačenja Belorusije u rat završiće se loše za one koji ih čine, izjavio je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, komentarišući napad ukrajinskih dronova na autobus sa decom iz Belorusije u Brjanskoj oblasti Rusije. „Ako… »
Politika pre 10 sati
Nekima se ne sviđa što je Belorusija mirna država - ističe Lukašenko. Provokacije i pokušaji uvlačenja Belorusije u rat završiće se loše za one koji ih čine, izjavio je danas predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko. „Ako nas neko provocira i pokuša da… »
"To je otvoreni fašizam kada gađaju decu!" Lukašenko zagrmeo: Pokušaji uvlačenja Minska u rat završiće loše za one koji to čine…
Večernje novosti pre 10 sati
PROVOKACIJE i pokušaji uvlačenja Belorusije u rat završiće se loše za one koji ih čine, izjavio je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, komentarišući napad ukrajinskih dronova na autobus sa decom iz Belorusije u Brjanskoj oblasti Rusije. Foto… »
Vesti dana »
„Nema pravde za deset ugašenih života“ majka nastradalog Andrije Čikića nakon iziricanja presude: K. K. mi je rekao da je listu za odstrel pravio na osnovu toga da su "okej da puca u njih"
Dnevnik pre 48 minutajoš 140 povezanih
Predsedništvo Srbije: Kineski predsednik napisao Vučiću da je spreman za redovnu komunikaciju
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Za 50.000 evra sređivali srpske pasoše kriminalcima sa Interpolovih poternica: Veliko hapšenje u Novom Sadu
Telegraf pre 28 minutajoš 54 povezane
Neke „pečurke“ stare i po 40 godina: Nesreća u Mladenovcu pokrenula pitanje održavanja autobuskih stajališta
Danas pre 13 satijoš 3 povezane
Makron ne veruje da je rat između Irana i SAD potpuno završen
N1 Info pre 23 minutajoš 137 povezanih