Povezane vesti
"Ženi sam priznao svaki put kad sam je prevario" Pevač (58) nije krio da je imao afere, a danas ga posle svega hvale da je…
Blic pre 11 sati
Priznao da su on i supruga bili razdvojeni četiri godine. Šako Polumenta je otkrio i da je od obožavateljki svašta dobijao od poklona. Pevač Šako Polumenta izazvao je lavinu komentara i osuda na društvenim mrežama nakon što je javno progovorio o svom… »
"Moja žena zna za sve ljubavnice" Pevač bez dlake na jeziku o aferama: Nijedna nije znala da je oženjen, a supruzi priznao…
Kurir pre 11 sati
Nakon što je pevač Šako Polumenta izneo neverovatne detalje o svom braku, kao i o vanbračnim aferama, naišao je i na lavinu komentara na društvenim mrežama Naime, pevač je tokom gostovanja u jednoj emisiji iznenadio javnost izjavom da je imao mnogo… »
Vesti dana »
Probudite se uz Euronews Jutro: Kakve su reakcije na presudu Kecmanovićima?
Euronews pre 20 minutajoš 144 povezane
Predsedništvo Srbije: Kineski predsednik napisao Vučiću da je spreman za redovnu komunikaciju
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Za 50.000 evra sređivali srpske pasoše kriminalcima sa Interpolovih poternica: Veliko hapšenje u Novom Sadu
Telegraf pre 1 satjoš 54 povezane
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 14 satijoš 3 povezane
Makron: "Netanjahuova podstiče nasilje među stanovništvom regiona"
B92 pre 5 minutajoš 139 povezanih