Povezane vesti

"Zarađuju na mojim pesmama, ne kažu ni hvala" Šako Polumenta iskreno o karijeri i kolegama, pa ih ovako potkačio (video)

"Zarađuju na mojim pesmama, ne kažu ni hvala" Šako Polumenta iskreno o karijeri i kolegama, pa ih ovako potkačio (video)

Blic pre 5 minuta
Otkrio je da mu je svaki dolazak u Beograd drag. Komentariše i svoju cenu nastupa, navodeći da je realna. Pevač Šako Polumenta gostovao je nedavno u jednom prestoničkom lokalu, a kako kaže uvek ga za Beograd vežu lepe uspomene. On tvrdi da mu je svaki… »
ŠAKO POLUMENTA POTKAČIO KOLEGE „ZARAĐUJU NA MOJIM PESMAMA, NE KAŽU NI HVALA“

ŠAKO POLUMENTA POTKAČIO KOLEGE „ZARAĐUJU NA MOJIM PESMAMA, NE KAŽU NI HVALA“

Svet & Skandal pre 2 sata
Pevač Šako Polumenta gostovao je nedavno u jednom prestoničkom lokalu, a kako kaže uvek ga za Beograd vežu lepe uspomene. On tvrdi da mu je svaki dolazak u našu prestonicu drag i da mu je uvek toplo oko srca. – Kad kažem Beograd, ja se naježim od… »
"Ponaša se kao da nije zvezda" Uslikali smo Nikosa Vertisa sa našim poznatim pevačem u Beogradu: Evo ko im je pravio društvo…

"Ponaša se kao da nije zvezda" Uslikali smo Nikosa Vertisa sa našim poznatim pevačem u Beogradu: Evo ko im je pravio društvo…

Blic pre 3 sata
Susret pevača privukao je pažnju prolaznika i fanova, koji su iskoristili priliku da se slikaju s Nikosom. Na koncertu su sinoć prisustvovali mnogi poznati iz javnog života. Slavni grčki pevač Nikos Vertis održao je sinoć spektakularan koncert u… »
Ne znam ko plaća ove pevače! Šako Polumemta opleo: Mnogo su se zaneli!

Ne znam ko plaća ove pevače! Šako Polumemta opleo: Mnogo su se zaneli!

Svet & Skandal pre 5 sati
Popularni crnogorski pevač Šako Polumenta priredio je još jedan nezaboravan nastup pred beogradskom publikom u jednom poznatom prestoničkom klubu, gde je atmosfera dovedena do usijanja. Pored vernih fanova, veliku pažnju medija i prisutnih gostiju… »
"Laktaju se, napumpali su cene, ne znam ko to plaća": Šako Polumenta bez dlake na jeziku opleo po mlađim kolegama

"Laktaju se, napumpali su cene, ne znam ko to plaća": Šako Polumenta bez dlake na jeziku opleo po mlađim kolegama

Mondo pre 10 sati
Pevač Šako Polumenta sinoć je nastupio pred beogradskom publikom u jednom beogradskom klubu, gde je vladala sjajna atmosfera. Posebnu pažnju među gostima privukao je fatalni Grk, Nikos Vertis, koji je nakon koncerta u Beogradu na vodi, provod nastavio… »
"Laktaju se, napumpali su cene, ne znam ko to plaća!" Šako o estradi i mladim pevačima: "Tu nema poštovanja"

"Laktaju se, napumpali su cene, ne znam ko to plaća!" Šako o estradi i mladim pevačima: "Tu nema poštovanja"

Telegraf pre 11 sati
Pevač Šako Polumenta sinoć je nastupio pred beogradskom publikom u klubu Nacionalna klasa, gde je vladala sjajna atmosfera. Posebnu pažnju među gostima privukao je fatalni Grk, Nikos Vertis, koji je nakon koncerta u Beogradu na vodi, provod nastavio baš… »
Uhvatili smo Nikosa Vertisa u ludom provodu: Fatalni Grk raskopčao košulju, zabavljao se uz narodnjake

Uhvatili smo Nikosa Vertisa u ludom provodu: Fatalni Grk raskopčao košulju, zabavljao se uz narodnjake

Telegraf pre 14 sati
Poznati Grk kog Srbi obožavaju, Nikos Vertis, sinoć je održao nezaboravan koncert u Beogradu, a iz prvih redova bodrile su ga i brojne poznate ličnosti, među kojima su bile Milica Pavlović, Jelena Tomašević i mnogi drugi. Mnogima će ova noć ostati u… »

Vesti dana »