Povezane vesti
"Čovek me ne ostavlja na miru!" Kristina Spalević van sebe, otkrila šta joj Kristijan radi nakon raskida
Telegraf pre 17 sati
Bivši rijaliti učesnici, Kristina Spalević i Kristijan Golubović, ponovo potresaju javnost svojim burnim odnosom. Nakon brojnih prozivki, Kristina je rešila da prekine ćutanje i oštro odgovori bivšem partneru sa kojim ima dvoje dece. Kristina Spalević je… »
Kristina Spalević van sebe: Otkrila šta joj Kristijan radi: "Čovek me ne ostavlja na miru!"
Blic pre 18 sati
On naglašava da je uložio novac u krštenje deteta i optužuje Kristinu da traži pažnju na društvenim mrežama radi klikova i lajkova. Kristijan kategorično odbija da plaća alimentaciju, ali traži zajedničko starateljstvo i ističe da je spreman da za decu… »
"Čovek me ne ostavlja na miru": Kristina Spalević odgovorila na jezive Kristijanove prozivke
Mondo pre 18 sati
Kristijan Golubović i dalje neprestano govori o svojoj bivšoj partnerki Kristini Spalević, sa kojom ima dvoje dece, a ona je sada rešila da mu se obrati. "Svaki dan slušam o sebi svašta! Čovek me ne ostavlja na miru!Znate li koliko treba živaca da… »
"Čovek me ne ostavlja na miru" Oglasila se Kristina žestoko uzvratila Kristijanu: Da nije bilo njega, bila bih pevačica.
Kurir pre 20 sati
Kristijan Golubović i dalje neprestano govori o svojoj bivšoj partnerki Kristini Spalević, sa kojom ima dvoje dece, a ona je sada rešila da mu se obrati. - Svaki dan slušam o sebi svašta! Čovek me ne ostavlja na miru! Znate li koliko treba živaca da… »
Vesti dana »
Goreće asfalt, ali jedan deo Srbije nije bezbedan od nevremena! RHMZ objavio gde će biti grmljavine
Dnevnik pre 17 minutajoš 13 povezanih
Hugo Bros veruje da će Južnoafrička Republika u nokaut fazu: Novi sistem FIFA ostavlja veru do poslednjeg minuta
Nova pre 2 satajoš 13 povezanih
Danas počinje prijava kandidata za upis na fakultete Univerziteta u Beogradu
RTV pre 1 satjoš 3 povezane
Granit Džaka potvrdio pobedu Švajcarske nad BiH, pa izazvao kontroverze: Pogledajte kako je slavio gol
Telegraf pre 2 satajoš 12 povezanih
Američko-iranski dogovor otvara pitanje čemu je služio ovaj rat: BBC urednik
BBC News pre 37 minutajoš 4 povezane