Povezane vesti

"Čovek me ne ostavlja na miru!" Kristina Spalević van sebe, otkrila šta joj Kristijan radi nakon raskida

"Čovek me ne ostavlja na miru!" Kristina Spalević van sebe, otkrila šta joj Kristijan radi nakon raskida

Telegraf pre 17 sati
Bivši rijaliti učesnici, Kristina Spalević i Kristijan Golubović, ponovo potresaju javnost svojim burnim odnosom. Nakon brojnih prozivki, Kristina je rešila da prekine ćutanje i oštro odgovori bivšem partneru sa kojim ima dvoje dece. Kristina Spalević je… »
Kristina Spalević van sebe: Otkrila šta joj Kristijan radi: "Čovek me ne ostavlja na miru!"

Kristina Spalević van sebe: Otkrila šta joj Kristijan radi: "Čovek me ne ostavlja na miru!"

Blic pre 18 sati
On naglašava da je uložio novac u krštenje deteta i optužuje Kristinu da traži pažnju na društvenim mrežama radi klikova i lajkova. Kristijan kategorično odbija da plaća alimentaciju, ali traži zajedničko starateljstvo i ističe da je spreman da za decu… »
"Čovek me ne ostavlja na miru": Kristina Spalević odgovorila na jezive Kristijanove prozivke

"Čovek me ne ostavlja na miru": Kristina Spalević odgovorila na jezive Kristijanove prozivke

Mondo pre 18 sati
Kristijan Golubović i dalje neprestano govori o svojoj bivšoj partnerki Kristini Spalević, sa kojom ima dvoje dece, a ona je sada rešila da mu se obrati. "Svaki dan slušam o sebi svašta! Čovek me ne ostavlja na miru!Znate li koliko treba živaca da… »
"Čovek me ne ostavlja na miru" Oglasila se Kristina žestoko uzvratila Kristijanu: Da nije bilo njega, bila bih pevačica.

"Čovek me ne ostavlja na miru" Oglasila se Kristina žestoko uzvratila Kristijanu: Da nije bilo njega, bila bih pevačica.

Kurir pre 20 sati
Kristijan Golubović i dalje neprestano govori o svojoj bivšoj partnerki Kristini Spalević, sa kojom ima dvoje dece, a ona je sada rešila da mu se obrati. - Svaki dan slušam o sebi svašta! Čovek me ne ostavlja na miru! Znate li koliko treba živaca da… »

Vesti dana »