Повезане вести
"Човек ме не оставља на миру!" Кристина Спалевић ван себе, открила шта јој Кристијан ради након раскида
Телеграф пре 24 дана
Бивши ријалити учесници, Кристина Спалевић и Кристијан Голубовић, поново потресају јавност својим бурним односом. Након бројних прозивки, Кристина је решила да прекине ћутање и оштро одговори бившем партнеру са којим има двоје… »
Кристина Спалевић ван себе: Открила шта јој Кристијан ради: "Човек ме не оставља на миру!"
Блиц пре 24 дана
Он наглашава да је уложио новац у крштење детета и оптужује Кристину да тражи пажњу на друштвеним мрежама ради кликова и лајкова. Кристијан категорично одбија да плаћа алиментацију, али тражи заједничко старатељство и истиче… »
"Човек ме не оставља на миру": Кристина Спалевић одговорила на језиве Кристијанове прозивке
Мондо пре 24 дана
Кристијан Голубовић и даље непрестано говори о својој бившој партнерки Кристини Спалевић, са којом има двоје деце, а она је сада решила да му се обрати. "Сваки дан слушам о себи свашта! Човек ме не оставља на миру!Знате ли… »
"Човек ме не оставља на миру" Огласила се Кристина жестоко узвратила Кристијану: Да није било њега, била бих певачица.
Курир пре 24 дана
Кристијан Голубовић и даље непрестано говори о својој бившој партнерки Кристини Спалевић, са којом има двоје деце, а она је сада решила да му се обрати. - Сваки дан слушам о себи свашта! Човек ме не оставља на миру! Знате ли… »
Вести дана »
Саобраћајна несрећа на путу Котор - Никшић: Једна особа погинула, 17 повређено
Н1 Инфо пре 4 сатијош 59 повезаних
Багеи: Акције против Америке су самоодбрана, не војна конфронтација
Политика пре 4 сатијош 25 повезаних
Младеновић и Го освојиле титулу у женском дублу на Вимблдону
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 45 повезаних
Одбојкашице Србије обрадовале нацију, освојиле сребрну медаљу и стале надомак титуле првака Европе
Телеграф пре 1 данјош 23 повезане