Повезане вести

"Човек ме не оставља на миру!" Кристина Спалевић ван себе, открила шта јој Кристијан ради након раскида

"Човек ме не оставља на миру!" Кристина Спалевић ван себе, открила шта јој Кристијан ради након раскида

Телеграф пре 24 дана
Бивши ријалити учесници, Кристина Спалевић и Кристијан Голубовић, поново потресају јавност својим бурним односом. Након бројних прозивки, Кристина је решила да прекине ћутање и оштро одговори бившем партнеру са којим има двоје… »
Кристина Спалевић ван себе: Открила шта јој Кристијан ради: "Човек ме не оставља на миру!"

Кристина Спалевић ван себе: Открила шта јој Кристијан ради: "Човек ме не оставља на миру!"

Блиц пре 24 дана
Он наглашава да је уложио новац у крштење детета и оптужује Кристину да тражи пажњу на друштвеним мрежама ради кликова и лајкова. Кристијан категорично одбија да плаћа алиментацију, али тражи заједничко старатељство и истиче… »
"Човек ме не оставља на миру": Кристина Спалевић одговорила на језиве Кристијанове прозивке

"Човек ме не оставља на миру": Кристина Спалевић одговорила на језиве Кристијанове прозивке

Мондо пре 24 дана
Кристијан Голубовић и даље непрестано говори о својој бившој партнерки Кристини Спалевић, са којом има двоје деце, а она је сада решила да му се обрати. "Сваки дан слушам о себи свашта! Човек ме не оставља на миру!Знате ли… »
"Човек ме не оставља на миру" Огласила се Кристина жестоко узвратила Кристијану: Да није било њега, била бих певачица.

"Човек ме не оставља на миру" Огласила се Кристина жестоко узвратила Кристијану: Да није било њега, била бих певачица.

Курир пре 24 дана
Кристијан Голубовић и даље непрестано говори о својој бившој партнерки Кристини Спалевић, са којом има двоје деце, а она је сада решила да му се обрати. - Сваки дан слушам о себи свашта! Човек ме не оставља на миру! Знате ли… »

Вести дана »