Povezane vesti

"Harizma mi je nula, ma sve sam to već čula": Aleksandra Prijović "srušila" internet novim albumom VIDEO

"Harizma mi je nula, ma sve sam to već čula": Aleksandra Prijović "srušila" internet novim albumom VIDEO

Nova pre 54 minuta
Aleksandra Prijović je danas objavila novi album, nakon tri godine pauze i rođenja ćerke. Aleksandra je objavila album pod nazivom "Bol i alkohol", a na njemu se nalazi devet pesama. Neke numere već su se izdvojile, a jedna od njih je i pesma "Gatara"… »
Aleksandra Prijović objavila novi album „Bol i alkohol“ i oborila rekorde za samo tri sata!

Aleksandra Prijović objavila novi album „Bol i alkohol“ i oborila rekorde za samo tri sata!

Svet & Skandal pre 1 sat
Muzički povratak godine o kom bruji ceo region. Nakon trogodišnje diskografske pauze, regionalna muzička zvezda lansirala je devet novih pesama i spotove svetske produkcije, dok balada „Olovo“ već preti da postane najveći hit godine. Aleksandra Prijović… »
Aleksandra Prijović objavila novi album i srušila mreže brutalnim stajlingom: Ostvarila saradnju sa svetski poznatim…

Aleksandra Prijović objavila novi album i srušila mreže brutalnim stajlingom: Ostvarila saradnju sa svetski poznatim…

Nova pre 3 sata
Pevačica Aleksandra Prijović danas je obradovala svoju publiku objavljivanjem novog albuma pod nazivom "Bol i alkohol", koji donosi ukupno devet potpuno novih pesama. Svaku numeru prati i zaseban spot, što je dodatno privuklo pažnju fanova. Ovim muzičkim… »
Aleksandra Prijović otvorila kafić usred svoje kuće, a enterijer je hit FOTO

Aleksandra Prijović otvorila kafić usred svoje kuće, a enterijer je hit FOTO

Nova pre 4 sati
Aleksandra Prijović će posle dužeg vremena objaviti album pod nazivom "Bol i alkohol" na kome će se naći novi hitovi. Takođe, ona nije zapostavila ni svoj privatni život, pa je renovirala deo porodičnog doma na Bežanijskoj kosi. Oni su tako, pored toga… »
Kratka crna kosa i šiške: Totalna transformacija Aleksandre Prijović, uski korset istakao obline - veliki povratak nakon 3…

Kratka crna kosa i šiške: Totalna transformacija Aleksandre Prijović, uski korset istakao obline - veliki povratak nakon 3…

Blic pre 5 sati
Ovim albumom pevačica se vratila na muzičku scenu nakon pauze. Svi spotovi za nove pesme privukli su pažnju javnosti, posebno zbog njenog izgleda. Muzička zvezda Aleksandra Prijović obradovala je danas brojne fanove i zvanično objavila svoj dugo… »
Prijovićka u kući otvorila kafić "Kod Prije" Aleksandra i Filip renovirali kuću na Bežanijskoj kosi, a jedan deo uredili samo…

Prijovićka u kući otvorila kafić "Kod Prije" Aleksandra i Filip renovirali kuću na Bežanijskoj kosi, a jedan deo uredili samo…

Kurir pre 10 sati
Aleksandra Prijović danas bi trebalo da obraduje svoju publiku posle duže diskografske pauze novim albumom "Bol i alkohol". Ipak, jedna od najvećih zvezda mlađe generacije nije zapostavila ni svoj privatni život, pa je renovirala deo porodičnog doma na… »

Vesti dana »