Povezane vesti

Belorusija uručila protestnu notu Ukrajini zbog napada na autobus

Euronews pre 5 sati
Belorusko Ministarstvo spoljnih poslova uručilo je protestnu notu otpravniku poslova ukrajinske ambasade u Minsku zbog napada dronovima ukrajinskih snaga na autobus koji je prevozio beloruske državljane u Brjanskoj oblasti u Rusiji, saopštio je danas… »

RTV pre 6 sati
MINSK - Belorusko Ministarstvo spoljnih poslova uručilo je protestnu notu otpravniku poslova ukrajinske ambasade u Minsku zbog napada dronovima ukrajinskih snaga na autobus koji je prevozio beloruske državljane u Brjanskoj oblasti u Rusiji, saopštio je… »
Belorusija uručila protestnu notu Ukrajini zbog napada na autobus sa decom, Kijev poručuje: "Nismo mi!"

Belorusija uručila protestnu notu Ukrajini zbog napada na autobus sa decom, Kijev poručuje: "Nismo mi!"

Telegraf pre 5 sati
"Nismo mi, Rusi su" Belorusko Ministarstvo spoljnih poslova uručilo je protestnu notu otpravniku poslova ukrajinske ambasade u Minsku zbog napada dronovima ukrajinskih snaga na autobus koji je prevozio beloruske državljane u Brjanskoj oblasti u Rusiji… »
Minsk uručio protestnu notu Kijevu

Minsk uručio protestnu notu Kijevu

Sputnik pre 6 sati
Belorusko Ministarstvo spoljnih poslova uručilo je protestnu notu otpravniku poslova ukrajinske ambasade u Minsku zbog napada drona ukrajinskih oružanih snaga na autobus koji je prevozio beloruske državljane u Brjanskoj oblasti, saopštio je portparol… »

Vesti dana »