Povezane vesti
Poznati pevač čeka intervenciju: "Na listi sam za operaciju kuka"
Nova pre 10 sati
Pevač Radoslav Rodić Roki nedavno je napustio KBC Zemun gde je bio smešten zbog problema sa kukom. Pevač je iskreno otkrio kakve zdravstvene probleme ima i zašto je morao da bude hospitalizovan. Naime, već pet godinam oseća tegobe zbog povrede kuka, te… »
Poznati pevač završio u bolnici, čeka ga operacija! Dugo ignorisao ove simptome: "Zeznuto je..."
Telegraf pre 9 sati
Istaknuti muzički umetnik, Radoslav Rodić Roki, boravio je nedavno u Kliničko-bolničkom centru Zemun zbog ozbiljnih problema sa kukom. Pevač se oglasio neposredno po izlasku iz klinike i otvoreno progovorio o zdravstvenim izazovima kroz koje trenutno… »
Pevač završio u bolnici: "Zeznuto je, čeka me operacija"
Blic pre 10 sati
Roki je priznao da nije dovoljno brinuo o svom zdravlju i savetovao je ljude da obrate pažnju na signale koje im telo šalje. Lekari su mu saopštili da se operacija kuka više ne može odlagati i zakazana je za jesen. Istaknuti muzički umetnik Radoslav… »
Pevač završio u bolnici: Zeznuto je, čeka me operacija! Radoslav Rodić Roki ima samo jednu poruku
Kurir pre 11 sati
Istaknuti muzički umetnik Radoslav Rodić Roki nedavno je boravio u Kliničko-bolničkom centru Zemun zbog problema sa kukom, a za naš portal otkrio je kroz kakve zdravstvene izazove trenutno prolazi. -Danas sam izašao iz bolnice, upravo sam napustio… »
Vesti dana »
Roditelji dečaka koji je počinio masakr u Ribnikaru osuđeni na ukupno 17,5 godina zatvora
Radio 021 pre 24 satajoš 144 povezane
Fudbaleri Švajcarske ubedljivo savladali Bosnu i Hercegovinu, Muharemović isključen
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
"Verujem u čelično prijateljstvo Srbije i Kine i srpskog i kineskog naroda": Vučić na otvaranju izložbe fotografija kineske novinske agencije Sinhua (foto, video)
Blic pre 54 minutajoš 28 povezanih
Dečak povređen u Mladenovcu stabilno, u toku detaljna dijagnostika
Politika pre 23 satajoš 3 povezane
Novosadsko tužilaštvo: Još dve osobe uhapšene zbog nabavljanja lažnih identiteta kriminalcima
Radio 021 pre 24 satajoš 54 povezane