Povezane vesti
Radnik nuklearke Zaporožje poginuo u ukrajinskom napadu dronom
Politika pre 22 dana
Posledice napada mogu pogoditi i Ukrajinu i Rusiju, ali i značajan deo Evrope. U ukrajinskom napadu dronom na grad Energodar poginuo je jedan radnik nuklearne elektrane Zaporožje, izjavio je danas generalni direktor ruske državne korporacije za atomsku… »
Lihačov: U ukrajinskom napadu na Energodar poginuo radnik nuklearke Zaporožje
RTV pre 22 dana
MOSKVA - U ukrajinskom napadu dronom na grad Energodar poginuo je jedan radnik nuklearne elektrane Zaporožje, izjavio je danas generalni direktor ruske državne korporacije za atomsku energiju Rosatom, Aleksej Lihačov. Lihačov je upozorio da posledice… »
Šef "Rosatoma": U ukrajinskom napadu poginuo radnik Zaporoške nuklearke; Kijev nesvestan posledica
Sputnik pre 22 dana
U ukrajinskom napadu dronom na Energodar poginuo je jedan radnik Zaporoške nuklearke, izjavio je šef "Rosatoma" Aleksej Lihačov. On je upozorio da posledice napada na Zaporošku nuklearku mogu da pogode i Ukrajinu i Rusiju, ali i značajan deo Evrope. Šef… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije usvojili Zakon o roditeljima negovateljima i negovateljima
RTK pre 1 satjoš 44 povezane
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 54 povezane
"Nadam se da ću vam nedostajati" Oglasio se Tramp: "Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije"
Blic pre 49 minutajoš 67 povezanih
Đoković: Razneo me je! Voleo bih da se vratim još jednom na W
Sport klub pre 14 minutajoš 107 povezanih