Povezane vesti

"Još nisam svesna da sam postala mama" Milica Todorović otvorila dušu o sinu Bogdanu, otkrila da li ima pomoć i kako se…

"Još nisam svesna da sam postala mama" Milica Todorović otvorila dušu o sinu Bogdanu, otkrila da li ima pomoć i kako se…

Kurir pre 14 sati
Pevačica Milica Torodović se prvi put nakon porođaja javno pojavila prošle nedelje u emisiji "Nikad nije kasno", a tada je i progovorila o sinu Bogdanu i majčinstvu. Tada ju je Žika Jakšić pitao kako se snašla u novoj životnoj ulozi, a Milica je istakla… »
"Kad mi se nasmeje, mogu da crknem": Milica Todorović progovorila o sinu Bogdanu

"Kad mi se nasmeje, mogu da crknem": Milica Todorović progovorila o sinu Bogdanu

Telegraf pre 14 sati
Pre četiri meseca se porodila. Pevačica Milica Todorović nedavno se ostvarila u ulozi majke. Ona je na svet donela sina Bogdana, a sada je otvorila dušu i progovorila o majčinstvu. Naime, pevačica je bila članica žirija u emisiji "Nikad nije kasno", kada… »
"Kad me pogleda i nasmeje se, mogu da: Crknem!" Milica Todorović otvorila dušu o sinu Bogdanu: "Nisam svesna da sam postala…

"Kad me pogleda i nasmeje se, mogu da: Crknem!" Milica Todorović otvorila dušu o sinu Bogdanu: "Nisam svesna da sam postala…

Blic pre 16 sati
Priznala je da joj sin mnogo nedostaje kad je odsutna zbog posla. Istakla je da joj olakšava pomoć koju ima u svakodnevnim obavezama. Pevačica Milica Todorović nedavno se porodila i na svet je donela sina Bogdana, a sada je progovorila o majčinstvu i… »

Vesti dana »