Povezane vesti
"Još nisam svesna da sam postala mama" Milica Todorović otvorila dušu o sinu Bogdanu, otkrila da li ima pomoć i kako se…
Kurir 18.06.2026
Pevačica Milica Torodović se prvi put nakon porođaja javno pojavila prošle nedelje u emisiji "Nikad nije kasno", a tada je i progovorila o sinu Bogdanu i majčinstvu. Tada ju je Žika Jakšić pitao kako se snašla u novoj životnoj ulozi, a Milica je istakla… »
"Kad mi se nasmeje, mogu da crknem": Milica Todorović progovorila o sinu Bogdanu
Telegraf 18.06.2026
Pre četiri meseca se porodila. Pevačica Milica Todorović nedavno se ostvarila u ulozi majke. Ona je na svet donela sina Bogdana, a sada je otvorila dušu i progovorila o majčinstvu. Naime, pevačica je bila članica žirija u emisiji "Nikad nije kasno", kada… »
"Kad me pogleda i nasmeje se, mogu da: Crknem!" Milica Todorović otvorila dušu o sinu Bogdanu: "Nisam svesna da sam postala…
Blic 18.06.2026
Priznala je da joj sin mnogo nedostaje kad je odsutna zbog posla. Istakla je da joj olakšava pomoć koju ima u svakodnevnim obavezama. Pevačica Milica Todorović nedavno se porodila i na svet je donela sina Bogdana, a sada je progovorila o majčinstvu i… »
Vesti dana »
Posle sastanka s Putinom, Ukrajina sledeća stanica Trampovih mirovnih izaslanika
Južne vesti pre 45 minutajoš 25 povezanih
Večiti derbi u trenutku istine – Zvezda i Partizan igraju za mnogo više od tri boda Crveno-beli žele odgovor posle evropskog razočaranja, dok Partizan na stadion Rajko Mitić stiže sa imperativom da ostane u trci za vrh
Hot sport pre 5 minutajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju 6. septembar 2026: Danas sunčano, vetrovito, do 32 stepena
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih
Vučić: U širem sistemu vlade trebalo bi da bude više od 40 odsto žena
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih
Ovo je mladić koji je poginuo kod Novog Pazara: Oproštajne poruke preplavile društvene mreže: Teško je poverovati da te više nema (foto)
Kurir pre 15 minutajoš 19 povezanih