Povezane vesti
"Njegove greške me dosta koštaju" Pevač zaposlio sina kao menadžera, pa otvorio dušu: "Puštam ga da padne..."
Kurir pre 3 sata
Pevač Boban Rajović nedavno je počeo da sarađuje sa svojim sinomkojeg je zaposlio kao menadžera. On je sada otkrio kako se Andrija snalazi i priznao je da nije bio za to da njegov sin postane deo estrade. Međutim, Boban kaže da ga je sin iznenadio i da… »
"Njegove greške me dosta koštaju": Pevač zaposlio sina kao menadžera, pa priznao: "Puštam ga da padne"
Blic pre 5 sati
Nekada mu je teško poslušati sina jer je mlađi, ali ga pušta da uči iz sopstvenih grešaka Naglasio je da više ne želi da u javnosti predstavlja Andriju kao sina, već kao menadžera, jer je veoma zadovoljan njihovom saradnjom. Pevač Boban Rajović nedavno… »
"Njegove greške me skupo koštaju": Boban Rajović o saradnji sa sinom - Neću ga predstavljati javnosti
Telegraf pre 6 sati
Pevač Boban Rajović nedavno je u Beogradu promovisao novi album, a najveći oslonac u karijeri i životu i dalje su mu supruga Dragana i deca. Budući da je pre nekoliko godina njegov sin Andrija preuzeo brigu o očevoj karijeri i zakoračio u estradne vode… »
Vesti dana »
Presuda za masakr u školi 'Ribnikar': Ocu 14 i po godina zatvora, majci dve godine i 11 meseci
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 144 povezane
Spektakularan finiš u LA - klinac "u inat" Granitu Džaki slomio BiH! VIDEO
B92 pre 1 danjoš 30 povezanih
Predsedništvo Srbije: Kineski predsednik napisao Vučiću da je spreman za redovnu komunikaciju
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih
Dečak povređen u Mladenovcu stabilno, u toku detaljna dijagnostika
Politika pre 24 satajoš 3 povezane
Specijalci u stanu u Nišu pronašli bombe, pušku i raketne bacače: Hitno uhapšen muškarac (foto)
Mondo pre 4 satijoš 54 povezane