Povezane vesti

Boške u tužilaštvu priznao da je ubio Aleksandra Nešovića u restoranu na Senjaku, tvrdi da je to uradio u samoodbrani

Boške u tužilaštvu priznao da je ubio Aleksandra Nešovića u restoranu na Senjaku, tvrdi da je to uradio u samoodbrani

Blic pre 1 sat
Prema njegovim rečima, Nešović je prvi potegao pištolj tokom sukoba u restoranu '27' na Senjaku Vuković je izjavio da je u restoran došao na poziv bivšeg načelnika policije Veselina Milića i da su ostali sami za stolom u trenutku ubistva Saša Vuković… »
"Klečaćeš ti meni, samo polako": Boske priznao da je Nešovića ubio u samoodbrani, otkriveni novi detalji

"Klečaćeš ti meni, samo polako": Boske priznao da je Nešovića ubio u samoodbrani, otkriveni novi detalji

Mondo pre 1 sat
Saša Vuković Boske priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je 12. maja usmrtio Aleksandra Nešovića Baju (52) u restoranu "27" na Senjaku, ali tvrdi da je to učinio u nužnoj odbrani nakon što je žrtva prva potegla oružje. Prema… »
"Kleknuo sam i molio ga, a on mi je stavio pištolj na glavu!" Boske tvrdio da je Baju ubio u samoodbrani

"Kleknuo sam i molio ga, a on mi je stavio pištolj na glavu!" Boske tvrdio da je Baju ubio u samoodbrani

Telegraf pre 1 sat
Saša Vuković Boske priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je 12. maja usmrtio Aleksandra Nešovića Baju (52) u restoranu "27" na Senjaku, ali tvrdi da je to učinio u nužnoj odbrani nakon što je žrtva prva potegla oružje! Prema… »
Rajić: Na kraju će ova država nominovati Veselina Milića za Nobelovu nagradu za mir

Rajić: Na kraju će ova država nominovati Veselina Milića za Nobelovu nagradu za mir

N1 Info pre 3 sata
"Na kraju će ova država nominovati Veselina Milića za Nobelovu nagradu za mir, zato što je on pokušao da spreči rat mafije", rekao je advokat Jovan Rajić povodom iskaza tužilaštvu Saše Vukovića, jednog od osumnjičenih u slučaju ubistva Aleksandra… »
Antonijević: Iskazi Veselina Milića i Saše Vukovića Bosketa su kontradiktorni

Antonijević: Iskazi Veselina Milića i Saše Vukovića Bosketa su kontradiktorni

Nova pre 4 sati
Saša Vuković, osumnjičen za ubistvo Aleksandra Neševića u restoranu "27" na Senjaku dao je iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako je Nova.rs ekskluzivno objavila, on je rekao da je pre ubistva Neševića bio prisutan i Veselin Milić, bivši… »
Novinarka Nova.rs: Kontradiktorni iskazi Milića i Vukovića, žele da zaboravimo na pitanje otkud načelnik policije sa…

Novinarka Nova.rs: Kontradiktorni iskazi Milića i Vukovića, žele da zaboravimo na pitanje otkud načelnik policije sa…

N1 Info pre 5 sati
Saša Vuković, osumnjičen za ubistvo Aleksandra Neševića u restoranu "27" na Senjaku dao je iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Prema navodima pojedinih medija, on je rekao da je pre ubistva Neševića bio prisutan i Veselin Milić, bivši načelnik… »
Nova.rs: Saša Vuković pred tužiocima pričao o milionskim poslovima sa ubijenim Nešovićem

Nova.rs: Saša Vuković pred tužiocima pričao o milionskim poslovima sa ubijenim Nešovićem

N1 Info pre 8 sati
Saša Vuković Boske, osumnjičeni direktni izvršilac ubistva Aleksandra Nešovića Baje 12. maja na Senjaku, dao je svoj iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon više od mesec dana od hapšenja. Vuković je, pored ostalog, govorio i o prirodi odnosa… »
OTKRIVAMO Boske pred tužiocima pričao o milionskim poslovima sa Bajom i kako je "puklo" prijateljstvo

OTKRIVAMO Boske pred tužiocima pričao o milionskim poslovima sa Bajom i kako je "puklo" prijateljstvo

Nova pre 8 sati
Saša Vuković Boske, osumnjičeni direktni izvršilac ubistva Aleksandra Nešovića Baje 12. maja na Senjaku, dao je svoj iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon više od mesec dana od hapšenja. Vuković je, pored ostalog, govorio i o prirodi odnosa… »
Tako je govorio Boske

Tako je govorio Boske

Vreme pre 10 sati
Kako je priznavši ubistvo Aleksandra Nešovića, Saša Vuković Boske vratio pažnju javnosti na Veselina Milića? Šta još upada u oči u njegovom iskazu. Ponovo preokret u slučaju Veselina Milića, rekle bi kolege iz sportskih redakcija. Nova.rs donijela je… »
Novi detalji ubistva u restoranu 27 na Senjaku! – „Molio sam ga da spusti loptu“

Novi detalji ubistva u restoranu 27 na Senjaku! – „Molio sam ga da spusti loptu“

IndeksOnline pre 11 sati
Prema zapisniku sa saslušanja u koji je Insajder imao uvid, Vuković je naveo da su njih dvojica duže vreme bili u lošim poslovnim odnosima i da je strahovao da bi Nešović mogao da ga ubije. On tvrdi da je kobne večeri pokušao da izgladi sukob i… »
Saša Vuković Boske priznao ubistvo na Senjaku, tvrdi iz samoodbrane

Saša Vuković Boske priznao ubistvo na Senjaku, tvrdi iz samoodbrane

Danas pre 22 sata
Saša Vuković Boske je na saslušanju u tužilaštvu priznao da je ubio Aleksandra Nešovića Baju u restoranu „27“ na Senjaku 12. maja, ali da je na njega pucao u samoodbrani, navodi se u zapisniku o saslušanju osumnjičenog u koji je Insajder imao uvid… »

Vesti dana »