Povezane vesti

Pun pogodak ili promašaj? Aleksandra Prijović novim albumom podelila publiku na dva nepomirljiva tabora

Pun pogodak ili promašaj? Aleksandra Prijović novim albumom podelila publiku na dva nepomirljiva tabora

Nova pre 22 dana
Aleksandra Prijović vratila se na muzičku scenu novim albumom. Nakon pauze tokom koje se posvetila porodici i rođenju ćerke, regionalna zvezda objavila je novi album pod nazivom „Bol i alkohol“, na kojem se nalazi devet potpuno novih pesama, a reakcije… »
Braja otkrio zašto nije želeo da radi s Prijovićkom: Otkrio istinu o Filipu, a nekada je ovako o njoj pričao

Braja otkrio zašto nije želeo da radi s Prijovićkom: Otkrio istinu o Filipu, a nekada je ovako o njoj pričao

Mondo pre 22 dana
Folk zvezda Aleksandra Prijović izbacila je juče album "Bol i alkohol" sa 9 novih pesama, što je izazvalo ogromne reakcije javnosti, najpre zbog činjenice da na njenom novom projektu nisu radili poznati "hitmejkeri" Dragan Brajović Braja i Dejan Kostić… »
"Solidarisao sam se sa njim": Braja otkrio zašto nije radio na Prijovićkinom novom albumu

"Solidarisao sam se sa njim": Braja otkrio zašto nije radio na Prijovićkinom novom albumu

Nova pre 22 dana
Pevačica Aleksandra Prijović ponovo je u centru pažnje javnosti. Objavljivanje novog albuma Aleksandre Prijović pod nazivom „Bol i alkohol“ pokrenulo je lavinu reakcija među publikom i na društvenim mrežama. Na izdanju se nalazi devet novih pesama, a već… »
Posle neviđenog uspeha usledio preokret! Braja otkrio zašto je zatvorio poglavlje sa Prijovićkom: "To što me nema na ovom…

Posle neviđenog uspeha usledio preokret! Braja otkrio zašto je zatvorio poglavlje sa Prijovićkom: "To što me nema na ovom…

Kurir pre 22 dana
Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, Aleksandra Prijović, ponovo je u centru pažnje regionalne javnosti. Pevačica je objavila novi studijski album pod nazivom „Bol i alkohol“, na kojem se nalazi devet potpuno novih pesama. Kao i svaki njen… »

Vesti dana »