Povezane vesti
Suzana Jovanović donela važnu odluku: Ovo će joj promeniti život iz korena. "Dugo mi je trebalo da prelomim..."
Telegraf pre 24 minuta
Pevačica Suzana Jovanović odlučila je da prekine medijsku i muzičku pauzu dugu čak 27 godina i vrati se na scenu! Ona će zapevati pred beogradskom publikom 26. i 27. juna na stadionu "Tašmajdan", kao deo velikog spektakla i koncerta legendarnog "Južnog… »
"Nas vezuje prijateljstvo" Dragana Mirković o periodu kada je s Južnim vetrom harala bivšom Jugoslavijom: Obeležili smo jedno…
Kurir pre 4 sati
Iako je tokom višedecenijske karijere osvojila najveće dvorane i postala jedna od najvećih regionalnih zvezda, Dragana Mirković nikada nije zaboravila gde je sve počelo. Ona je više puta sa velikom emocijom govorila o danima provedenim u Južnom vetru… »
Suzana Jovanović donela odluku koja joj menja život iz korena: "Uhvatio me je strah, dugo mi je trebalo da prelomim"
Blic pre 7 sati
Suzana priznaje da oseća veliku tremu i odgovornost prema publici i fanovima 'Južnog vetra'. Iako je pevajući istraživala i druge muzičke pravce, tvrdi da se uvek vraćala prepoznatljivom zvuku 'Južnog vetra'. Pevačica Suzana Jovanović odlučila je da… »
Vesti dana »
Pojeftinilo gorivo u Srbiji: Dizel i benzin jeftiniji za po tri dinara
Rešetka pre 1 satjoš 37 povezanih
Zavet ćutanja u Kremlju: Ljudi uplašeni nakon najgoreg napada na Moskvu, žestoke reakcije vojnih blogera
Mondo pre 44 minutajoš 51 povezana
Tužilaštvo u Zrenjaninu: Radnik Linglonga poginuo jer nije poštovao propise
Beta pre 3 satajoš 50 povezanih
Selektor Meksika Agire: Ostaćemo mirni, bez velike euforije zbog prolaska grupe
RTS pre 3 satajoš 52 povezane
MUP upozorava građane na novu fišing prevaru koja se širi putem aplikacije Mesindžer
Morava info pre 4 satijoš 22 povezane