Povezane vesti
"Moj posao nije da se dopadam svima!" Ostoja Mijailović o odnosu sa navijačima: Donosim odluke koje su najbolje za Partizan
Kurir pre 5 sati
Partizan je trenutno u pregovorima sa Evroligom za status franšize. O tome je pričao prvi čovek crno-belih. "Partizan je zainteresovan za svaki model koji dugoročno jača poziciju kluba u evropskoj košarci. Razgovori postoje, ali smo još daleko od bilo… »
‘Navijači? Nije moj posao da se dopadnem svima!’: Ostoja Mijailović otvoreno o odnosu sa Grobarima i planovima za budućnost!…
Hot sport pre 6 sati
Mnogo bi to značilo ‘crno-belima’! Prvi čovek Partizana – Ostoja Mijailović otvoreno je govorio o potencijalnom formiranju evroligaške franšize. Najjače takmičenje u Evropi pozvali je ‘večite rivale’ na pregovore, a evo šta je na tu temu imao da kaže… »
Mijailović: "Nije mi posao da se dopadam svima - donosim odluke najbolje za Partizan"
B92 pre 9 sati
Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, govorio je o potencijalnom statusu franšize u Evroligi. U razgovoru za Sportski žurnal, otkrio je dokle se stiglo sa pregovorima. "Partizan je zainteresovan za svaki model koji dugoročno jača poziciju kluba u… »
Vesti dana »
Koalicija za slobodu medija: VJT u Beogradu pokrenulo kampanju protiv medija i novinara
N1 Info pre 47 minutajoš 27 povezanih
Otkazani razgovori SAD i Irana, eskalacija u Libanu, dogovoreno primirje
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih
Edin Džeko se oglasio posle bolnog poraza: Tri reči su bile dovoljne da bace navijače u trans
Kurir pre 1 satjoš 56 povezanih