Povezane vesti

"Bila sam zečica da bih platila kiriju i hranu" Poznata pevačica otvorila dušu, morala da radi 3 posla nakon teške životne…

"Bila sam zečica da bih platila kiriju i hranu" Poznata pevačica otvorila dušu, morala da radi 3 posla nakon teške životne…

Kurir pre 5 sati
Pevačicu Olju Bajrami je publika bliže upoznala tokom njenog učešća u rijalitiju " Zadruga" 2018. godine, međutim, ona danas živi dalje od medija i javnog života. Ona se više ne eksponira kao što je to radila ranije, no, i dalje povremeno ima nastupe, a… »
"Radila sam kao zečica da bih platila kiriju" Olja je prošla kroz težak period: Otkrila kako se snalazila da dođe do novca, a…

"Radila sam kao zečica da bih platila kiriju" Olja je prošla kroz težak period: Otkrila kako se snalazila da dođe do novca, a…

Blic pre 6 sati
Olja Bajrami se povukla iz javnosti, ali povremeno nastupa. Već kao tinejdžerka radila više poslova da plati kiriju. Pevačica Olja Bajrami, koja je 2018. godine učestvovala u rijalitiju "Zadruga", danas se povukla iz medija i javnog života. Iako se više… »

Vesti dana »

Studenti u blokadi o navodima VJT

Studenti u blokadi o navodima VJT

RTV pre 1 satjoš 22 povezane
Nove cene goriva: Jeftiniji benzin i evrodizel

Nove cene goriva: Jeftiniji benzin i evrodizel

Vranje news pre 52 minutajoš 42 povezane
Sutra veliki studentski skup

Sutra veliki studentski skup

NoviSad.com pre 1 satjoš 9 povezanih