Povezane vesti
Lekar mi je rekao OSTALO VAM JE TRI GODINE ŽIVOTA! BOSANAC PROGOVORIO O DRAMI!
Svet & Skandal pre 8 sati
Dragan Stojković Bosanac samo za novi broj tabloida Svet otkriva kako je spasao svoj život. On kaže da u trenutku kada mu se slošilo nije mislio ni o čemu, već je samo zatražio da pozovu hitnu pomoć. Evo šta se dogodilo: – Nije bila nikakva polna bolest… »
"Doktor mi je rekao da imam još 3 godine života" Bosanac progovorio o zdravstvenom problemu i teškoj borbi: "Rekao sam: Zovi…
Blic pre 9 sati
Hitna pomoć je brzo reagovala i ustanovila da se radi o kardiološkom problemu, te su mu savetovali hitnu operaciju. Operacija srčanog zaliska obavljena je na Kliničko-bolničkom centru Dedinje i bila je veoma zahtevna. Poznati harmonikaš Dragan Stojković… »
"Doktor mi je rekao da imam još 3 godine života": Bosanac prvi put progovorio o zlokobnom zdravstvenom problemu
Mondo pre 9 sati
Dragan Stojković Bosanac prvi put je progovorio za domaće medije o momentu kada je uspeo da spasi svoj život, istakavši da kada mu se slošilo nije mislio ni o čemu, već je tražio da se pozove hitna pomoć. On se sada prisetio te teške večeri kada mu je… »
"Doktor mi je rekao da imam još tri godine života" Bosanac prvi put progovorio o teškoj borbi, u sve bio umešan i Saša…
Kurir pre 10 sati
Dragan Stojković Bosanac prvi put je progovorio za domaće medije o momentu kada je uspeo da spasi svoj život, istakavši da kada mu se slošilo nije mislio ni o čemu, već je tražio da se pozove hitna pomoć. On se sada prisetio te teške večeri kada mu je… »
Vesti dana »
(Foto) Ovo je dokument u kom se prvi put spominje "zvučni top": Zapisnik sa sastanka studenata u blokadi i rekonstrukcija događaja sa protesta 15. marta objavljeni na RTS
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih
"Moćniji sam od Hitlera, Napoleona i Atile" Tramp opet šokira: "Bez mene Izrael ne bi postojao, bolji sam i od Aleksandra Velikog - on nije mogao da putuje"
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Studenti u blokadi fakulteta u Novom Sadu pozvali na protest sutra u tom gradu
Serbian News Media pre 8 satijoš 9 povezanih