Повезане вести

Лекар ми је рекао ОСТАЛО ВАМ ЈЕ ТРИ ГОДИНЕ ЖИВОТА! БОСАНАЦ ПРОГОВОРИО О ДРАМИ!

Лекар ми је рекао ОСТАЛО ВАМ ЈЕ ТРИ ГОДИНЕ ЖИВОТА! БОСАНАЦ ПРОГОВОРИО О ДРАМИ!

Свет & Скандал пре 28 дана
Драган Стојковић Босанац само за нови број таблоида Свет открива како је спасао свој живот. Он каже да у тренутку када му се слошило није мислио ни о чему, већ је само затражио да позову хитну помоћ. Ево шта се догодило: – Није… »
"Доктор ми је рекао да имам још 3 године живота" Босанац проговорио о здравственом проблему и тешкој борби: "Рекао сам: Зови…

"Доктор ми је рекао да имам још 3 године живота" Босанац проговорио о здравственом проблему и тешкој борби: "Рекао сам: Зови…

Блиц пре 28 дана
Хитна помоћ је брзо реаговала и установила да се ради о кардиолошком проблему, те су му саветовали хитну операцију. Операција срчаног залиска обављена је на Клиничко-болничком центру Дедиње и била је веома захтевна. Познати… »
"Доктор ми је рекао да имам још 3 године живота": Босанац први пут проговорио о злокобном здравственом проблему

"Доктор ми је рекао да имам још 3 године живота": Босанац први пут проговорио о злокобном здравственом проблему

Мондо пре 28 дана
Драган Стојковић Босанац први пут је проговорио за домаће медије о моменту када је успео да спаси свој живот, истакавши да када му се слошило није мислио ни о чему, већ је тражио да се позове хитна помоћ. Он се сада присетио те… »
"Доктор ми је рекао да имам још три године живота" Босанац први пут проговорио о тешкој борби, у све био умешан и Саша…

"Доктор ми је рекао да имам још три године живота" Босанац први пут проговорио о тешкој борби, у све био умешан и Саша…

Курир пре 28 дана
Драган Стојковић Босанац први пут је проговорио за домаће медије о моменту када је успео да спаси свој живот, истакавши да када му се слошило није мислио ни о чему, већ је тражио да се позове хитна помоћ. Он се сада присетио те… »

Вести дана »