Povezane vesti
Tramp: "Meloni me molila da se slikam s njom, bilo mi je žao" Italijanska premijerka besna, odgovorila mu je žestoko, bez…
Kurir pre 2 sata
Predsednik SAD, Donald Tramp danas je u emisiji "Aria che Tira" na televiziji La7 izjavio da ga je italijanska premijerka Đorđa Meloni "molila" da se fotografiše s njom na ovonedeljnom samitu G7. Na početku intervjua, Tramp je odmah usmerio razgovor na… »
Sevaju varnice; Meloni besna na Trampa VIDEO
B92 pre 4 sati
Predsednik SAD Donald Tramp danas je u emisiji "Aria che Tira" na italijanskoj televiziji La7 izjavio da ga je italijanska premijerka Đorđa Meloni "molila" da se fotografiše s njom na ovonedeljnom samitu G7. Na početku intervjua, Donald Tramp je odmah… »
Tramp tvrdi da ga je Meloni preklinjala za fotografiju, stigao njen odgovor: "Zapanjena sam"
Telegraf pre 5 sati
Predsednik SAD Donald Tramp u petak je u emisiji Aria che tira na televiziji La7 rekao da ga je italijanska premijerka Đorđa Meloni "molila" da se s njom fotografiše na ovonedeljnom samitu G7. Na početku intervjua Tramp je odmah usmerio razgovor prema… »
Vesti dana »
Kako je Vučić još pre 14 meseci znao za navode o "zvučnom topu" koje danas ispituje tužilaštvo?
Radio 021 pre 48 minutajoš 27 povezanih
Jusuf Nurkić objavio snimak i digao Bosance na noge: "To se pamti zauvek"
Mondo pre 36 minutajoš 56 povezanih