Povezane vesti

Živi u svega 9 kvadrata i to plaća 600 evra: "Kuhinja i krevet su mi spojeni, ali sam naučila to da cenim" (foto)

Živi u svega 9 kvadrata i to plaća 600 evra: "Kuhinja i krevet su mi spojeni, ali sam naučila to da cenim" (foto)

Blic pre 1 sat
Stan je veoma mali, a život u njemu zahteva funkcionalni minimalizam i odricanje od nepotrebnih stvari Priča je izazvala burne reakcije, pokazujući da zapadne plate često prate visoki skriveni troškovi, a stanovanje postaje luksuz Kada naši ljudi… »
Kuća na Zvezdari o kojoj bruji Instagram: 195 kvadrata po ceni prosečnog stana, a unutra vas čeka luksuz koji je sve ostavio u…

Kuća na Zvezdari o kojoj bruji Instagram: 195 kvadrata po ceni prosečnog stana, a unutra vas čeka luksuz koji je sve ostavio u…

Blic pre 11 sati
Na društvenim mrežama pojavio se oglas za prostranu kuću u Mirijevu koja je izazvala veliko interesovanje Kuća od 195 kvadratnih metara prodaje se za 319.000 evra, što je cena prosečnog stana u tom kraju Beogradsko tržište nekretnina ne prestaje da… »
Sve ovo za 319.000 evra: Ne prodaje se obična kuća, već 195 kvadrata, 5 ari placa i privatna sauna na korak od Bulevara

Sve ovo za 319.000 evra: Ne prodaje se obična kuća, već 195 kvadrata, 5 ari placa i privatna sauna na korak od Bulevara

Kurir pre 16 sati
Na beogradskom tržištu nekretnina nedavno se pojavila ponuda koja je, odmah po objavljivanju na instagram profilu jedne agencije, privukla veliku pažnju korisnika ove društvene mreže i postala predmet brojnih komentara i interesovanja. Reč je o… »

Vesti dana »