Povezane vesti
Uroš Miladinović produžio ugovor sa Čukaričkim
RTS pre 4 sati
Srpski fudbaler Uroš Miladinović produžio je ugovor sa Čukaričkim do 2028. godine, saopštio je beogradski klub. Miladinović (22) je u sezoni 2025/26 odigrao 36 utakmica na kojima je zabeležio sedam golova i tri asistencije. "Drago mi je da sam produžio… »
Čukarički zadržao Miladinovića
B92 pre 4 sati
Srpski fudbaler Uroš Miladinović produžio je ugovor sa Čukaričkim do 2028. godine, saopštio je danas beogradski klub. Miladinović je u sezoni 2025/26 odigrao 36 utakmica na kojima je zabeležio sedam golova i tri asistencije. "Drago mi je da sam produžio… »
Čukarički odradio veliki posao: Miladinović potpisao do 2028.
Večernje novosti pre 3 sata
Srpski fudbaler Uroš Miladinović produžio je ugovor sa Čukaričkim do 2028. godine, saopštio je danas beogradski klub. FOTO: A. Ilić Miladinović (22) je u sezoni 2025/26 odigrao 36 utakmica na kojima je zabeležio sedam golova i tri asistencije. "Drago mi… »
Uroš Miladinović produžio ugovor sa Čukaričkim
Politika pre 4 sati
Miladinović (22) je u sezoni 2025/26 odigrao 36 utakmica. Srpski fudbaler Uroš Miladinović produžio je ugovor sa Čukaričkim do 2028. godine, saopštio je danas beogradski klub. Miladinović (22) je u sezoni 2025/26 odigrao 36 utakmica na kojima je… »
Čukarički u njemu vidi zalog za budućnost: Ofanzivni vezista produžio ugovor!
Hot sport pre 6 sati
Paralelno sa formiranjem ekipe za novu sezonu uprava kluba sa Banovog brda završila je još jedan bitan posao, ugovor sa Čukaričkim produžio je Uroš Miladinović. Ofanzivni vezista, koji podjednako dobro može da igra na sve tri srane u srednjem redu… »
Čukarički blindirao jednog od najtalentovanijih igrača
Sport klub pre 7 sati
Paralelno sa formiranjem ekipe za novu sezonu uprava kluba sa Banovog brda završila je još jedan bitan posao, ugovor sa Čukaričkim produžio je Uroš Miladinović. Ofanzivni vezista, koji podjednako dobro može da igra na sve tri srane u srednjem redu… »
Vesti dana »
Manojlović: Tužilaštvo po nalogu Vučića i tužioca Stefanovića učestvuje u prikrivanju upotrebe zvučnog topa
Vranje news pre 44 minutajoš 37 povezanih
"Moćniji sam od Hitlera, Napoleona i Atile" Tramp opet šokira: "Bez mene Izrael ne bi postojao, bolji sam i od Aleksandra Velikog - on nije mogao da putuje"
Blic pre 29 minutajoš 28 povezanih
Zrenjaninski biciklisti sutra kreću put Novog Sada: Organizovano okupljanje pred veliki studentski skup Zrenjaninski biciklsti
Volim Zrenjanin pre 5 satijoš 9 povezanih
Džaki ne treba Srbija da bi pravio buru na Mundijalu: Ponovo izazvao haos
Nova pre 2 satajoš 62 povezane