Povezane vesti

Kasper zabrinutog lica stigao kod Mine u bolnicu! Nosio pune kese, žurio što pre da vidi verenicu: brižan gest

Kasper zabrinutog lica stigao kod Mine u bolnicu! Nosio pune kese, žurio što pre da vidi verenicu: brižan gest

Kurir pre 6 sati
Mane Ćuruvija Kasper ponovo posetio svoju verenicu, pevačicu Minu Kostić, koja se već više o d dve nedelje nalazi na oporavku u ustanovi Laza Lazarević. Novinari su snimili Kaspera ispred bolnice, on je i ovoga puta stigao sam, noseći pune kese sa… »
Kasper posetio Minu Kostić u psihijatrijskoj ustanovi: Ne odvaja se od nje, jednim gestom oduševio sve

Kasper posetio Minu Kostić u psihijatrijskoj ustanovi: Ne odvaja se od nje, jednim gestom oduševio sve

Mondo pre 5 sati
Mane Ćuruvija Kasper danas je ponovo posetio svoju verenicu, pevačicu Minu Kostić, koja se već više od dve nedelje nalazi na oporavku u ustanovi Laza Lazarević. Domaći mediji su Maneta snimili ispred bolnice on je i ovoga puta stigao sam, noseći pune… »
Nosi pune kese i zabrinuto gleda u daljinu: Kasper opet došao u posetu Mini Kostić, evo šta se sada dešava sa pevačicom

Nosi pune kese i zabrinuto gleda u daljinu: Kasper opet došao u posetu Mini Kostić, evo šta se sada dešava sa pevačicom

Blic pre 6 sati
Njen verenik Mane Ćuruvija Kasper svakodnevno je uz nju. Ispred bolnice je viđen zabrinut, sa kesama u koje je stavio namirnice. Pevačica Mina Kostić već više od dve nedelje nalazi se na oporavku u ustanovi "Laza Lazarević", a najveća podrška i oslonac u… »
Kasper se ne odvaja od Mine: Stigao u Lazu da poseti verenicu, nosi pune kese - pokazao šta je prava ljubav

Kasper se ne odvaja od Mine: Stigao u Lazu da poseti verenicu, nosi pune kese - pokazao šta je prava ljubav

Telegraf pre 7 sati
Mane Ćuruvija Kasper danas je ponovo posetio svoju verenicu, pevačicu Minu Kostić, koja se već više od dve nedelje nalazi na oporavku u ustanovi Laza Lazarević. Naša ekipa je Maneta snimila ispred bolnice on je i ovoga puta stigao sam, noseći pune kese… »

Vesti dana »