Povezane vesti

Kasper zabrinutog lica stigao kod Mine u bolnicu! Nosio pune kese, žurio što pre da vidi verenicu: brižan gest

Kasper zabrinutog lica stigao kod Mine u bolnicu! Nosio pune kese, žurio što pre da vidi verenicu: brižan gest

Kurir 19.06.2026
Mane Ćuruvija Kasper ponovo posetio svoju verenicu, pevačicu Minu Kostić, koja se već više o d dve nedelje nalazi na oporavku u ustanovi Laza Lazarević. Novinari su snimili Kaspera ispred bolnice, on je i ovoga puta stigao sam, noseći pune kese sa… »
Kasper posetio Minu Kostić u psihijatrijskoj ustanovi: Ne odvaja se od nje, jednim gestom oduševio sve

Kasper posetio Minu Kostić u psihijatrijskoj ustanovi: Ne odvaja se od nje, jednim gestom oduševio sve

Mondo 19.06.2026
Mane Ćuruvija Kasper danas je ponovo posetio svoju verenicu, pevačicu Minu Kostić, koja se već više od dve nedelje nalazi na oporavku u ustanovi Laza Lazarević. Domaći mediji su Maneta snimili ispred bolnice on je i ovoga puta stigao sam, noseći pune… »
Nosi pune kese i zabrinuto gleda u daljinu: Kasper opet došao u posetu Mini Kostić, evo šta se sada dešava sa pevačicom

Nosi pune kese i zabrinuto gleda u daljinu: Kasper opet došao u posetu Mini Kostić, evo šta se sada dešava sa pevačicom

Blic 19.06.2026
Njen verenik Mane Ćuruvija Kasper svakodnevno je uz nju. Ispred bolnice je viđen zabrinut, sa kesama u koje je stavio namirnice. Pevačica Mina Kostić već više od dve nedelje nalazi se na oporavku u ustanovi "Laza Lazarević", a najveća podrška i oslonac u… »
Kasper se ne odvaja od Mine: Stigao u Lazu da poseti verenicu, nosi pune kese - pokazao šta je prava ljubav

Kasper se ne odvaja od Mine: Stigao u Lazu da poseti verenicu, nosi pune kese - pokazao šta je prava ljubav

Telegraf 19.06.2026
Mane Ćuruvija Kasper danas je ponovo posetio svoju verenicu, pevačicu Minu Kostić, koja se već više od dve nedelje nalazi na oporavku u ustanovi Laza Lazarević. Naša ekipa je Maneta snimila ispred bolnice on je i ovoga puta stigao sam, noseći pune kese… »

Vesti dana »