Povezane vesti

Izdat je ultimatum: "Ima nedelju dana - ako on to ne uradi, mi ćemo" VIDEO

Izdat je ultimatum: "Ima nedelju dana - ako on to ne uradi, mi ćemo" VIDEO

B92 pre 28 minuta
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je skepticizam u vezi sa tvrdnjama beloruskog lidera Aleksandra Lukašenka da nije spreman da bude uvučen u rat. Zelenski je tokom tokom zajedničke konferencije za novinare sa predsednikom Hondurasa… »
Zelenski: Nedelju dana bi trebalo da bude dovoljno da Lukašenko ukloni opremu koju je Rusija koristila

Zelenski: Nedelju dana bi trebalo da bude dovoljno da Lukašenko ukloni opremu koju je Rusija koristila

N1 Info pre 2 sata
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da bi nedelju dana trebalo da bude dovoljno beloruskom lideru Aleksandru Lukašenku da ukloni opremu iz svoje zemlje koju je Rusija koristila u napadima na Ukrajinu, a ako Lukašenko to ne uradi… »
Zelenski uputio brutalan ultimatum Lukašenku! "Dovoljno mu je nedelju dana, ako on to ne uradi, mi ćemo"

Zelenski uputio brutalan ultimatum Lukašenku! "Dovoljno mu je nedelju dana, ako on to ne uradi, mi ćemo"

Kurir pre 3 sata
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je da daje beloruskom lideru Aleksandru Lukašenku nedelju dana da povuče rusku vojnu opremu iz područja blizu ukrajinske granice, upozoravajući da će ukrajinske snage delovati ako Minsk to ne učini. Govoreći… »
Monstruozna vlast u Kijevu ne zna za meru: Zelenski preti posle stravičnog zločina

Monstruozna vlast u Kijevu ne zna za meru: Zelenski preti posle stravičnog zločina

Večernje novosti pre 3 sata
VLADIMIR Zelenski je izjavio da Belorusija mora da ukloni opremu koja se nalazi u područjima koja se graniče sa Ukrajinom i zapretio akcijama ako se taj zahtev ne ispuni. Foto: Bruno Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia - Mislim da će mu nedelja biti… »

Vesti dana »