Povezane vesti
Šta veliko otkriće u lečenju gubitka kose može da znači za žene poput mene
BBC News pre 6 sati
Naučnici u Japanu su izgleda korak bliže cilju da pomognu milionima ljudi koji gube kosu. Živo se sećam trenutka kada je kosa počela da mi opada. Jedne subotnje večeri u hotelskoj sobi sam klečala nad kadom i prala kosu, spremajući se za proslavu 40… »
NIN pre 6 sati
Živo se sećam trenutka kada je kosa počela da mi opada. Jedne subotnje večeri u hotelskoj sobi sam klečala nad kadom i prala kosu, spremajući se za proslavu 40. rođendana moje prijateljice. Sedamnaest dana ranije primila sam prvu od šest hemoterapija za… »
Južne vesti pre 5 sati
BBC/Getty Images Živo se sećam trenutka kada je kosa počela da mi opada. Jedne subotnje večeri u hotelskoj sobi sam klečala nad kadom i prala kosu, spremajući se za proslavu 40. rođendana moje prijateljice. Sedamnaest dana ranije primila sam prvu od šest… »
Radio 021 pre 6 sati
Naučnici u Japanu su izgleda korak bliže cilju da pomognu milionima ljudi koji gube kosu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC/Getty Images Živo se sećam trenutka kada je kosa počela da mi opada. Jedne subotnje večeri u hotelskoj sobi sam… »
Vesti dana »
Marković: Zapisnik sa sastanka studenata dokaz da su planirali akciju "zvučni top"
RTV pre 3 satajoš 26 povezanih
Niški akademci odbacuju optužbe da su studenti simulirali zvučni top na protestu u Beogradu
Medijska kutija pre 2 satajoš 38 povezanih
Cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin pojeftinili za po tri dinara po litru
RTV Novi Pazar pre 8 satijoš 44 povezane
Doživeo prelom noge, pa uspešno operisan: Vesti sa Mundijala koje su obradovale navijače
Nova pre 2 satajoš 67 povezanih