Povezane vesti
Šta veliko otkriće u lečenju gubitka kose može da znači za žene poput mene
NIN 19.06.2026
Živo se sećam trenutka kada je kosa počela da mi opada. Jedne subotnje večeri u hotelskoj sobi sam klečala nad kadom i prala kosu, spremajući se za proslavu 40. rođendana moje prijateljice. Sedamnaest dana ranije primila sam prvu od šest hemoterapija za… »
Južne vesti 19.06.2026
BBC/Getty Images Živo se sećam trenutka kada je kosa počela da mi opada. Jedne subotnje večeri u hotelskoj sobi sam klečala nad kadom i prala kosu, spremajući se za proslavu 40. rođendana moje prijateljice. Sedamnaest dana ranije primila sam prvu od šest… »
Radio 021 19.06.2026
Naučnici u Japanu su izgleda korak bliže cilju da pomognu milionima ljudi koji gube kosu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC/Getty Images Živo se sećam trenutka kada je kosa počela da mi opada. Jedne subotnje večeri u hotelskoj sobi sam… »
Vesti dana »
(Foto) Francuska: U Žirondi izgorelo više od 30.000 hekatara, plamen se bliži Bordou
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Danas pre 2 satajoš 19 povezanih
Akcize na gorivo ostaju niže još sedam dana – Vlada produžila meru
IndeksOnline pre 1 satjoš 14 povezanih
U Surdulici uhapšen 44-orogodišnji muškarac zbog sumnje da je krijumčario 13 migranata
Rešetka pre 50 minutajoš 12 povezanih
Stefanović (SSP): SAD nam nisu ukinule takse zbog Vučića, već zbog odluke Vrhovnog suda
Beta pre 11 minutajoš 8 povezanih